Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cristiano Ronaldo v Manchesteri United po sezóne skončí: Ak sa udeje toto!

MANCHESTER - Cristiano Ronaldo sa možno na Old Trafforde zdrží len rok. Ak sa stane toto, budúce leto Man Utd opustí!
Zdroj: 41005
Zdieľajte:

Návrat snov! V lete sa Cristiano Ronaldo po dvanástich rokoch vrátil späť na Old Trafford a fanúšikovia boli vo vytržení. No ich radosť nebude možno trvať tak dlho, ako si želali. Hviezdny portugalský útočník možno bude meniť klub už budúce leto.

Odíde Cristiano Ronaldo z Man Utd po roku?

Manchester United aktuálne prechádza krízou. Tímu sa nedarí výsledkovo ani herne. Na titul to vôbec nevyzerá a ak sa United výrazne nezlepšia, v ohrození je miestenka v Lige majstrov. Ak sa "červení diabli" do milionárskej súťaže nedokážu kvalifikovať, Ronaldo si budúce leto môže vynútiť odchod z klubu, informuje Express.

Prečítajte si aj

Rozhodca predčasne odpískal koniec, vytiahol hráčov zo spŕch: Po trapase ukončil kariéru

Ronaldo má najvyššie ambície na individuálnej aj tímovej úrovni a nemá záujem zostávať v klube, ktorý nespĺňa jeho očakávania a štandardy. V nedávnom rozhovore dal jasne najavo, že neprišiel do Premier League len dohrať posledné roky svojej kariéry. „Som tu, aby som vyhral veci," hovoril pre Sky Sports. „Manchester United je značkou víťazstva a ja som tu neprišiel na prázdniny."

„Povedal som im, že v tomto tíme vidím obrovský potenciál. Majú veľa mladých hráčov, hráčov s potenciálom a ja som tu, aby som vyhral a pomohol tímu vybudovať nové veci," hovoril Ronaldo krátko po oznámení jeho návratu na Old Trafford.

Manchester United je veľkým sklamaním. Po jedenástich kolách anglickej Premier League je až na šiestej pozícii. Stráca deväť bodov na vedúcu Chelsea a titul je už v podstate teraz pasé. Aj na Ligu majstrov má pomerne výraznú päťbodovú stratu. Skutočne len ťažko predpokladať, že by mal Ronaldo záujem pri svojich obrovských ambíciách zostávať v klube, ktorý nebude hrať v Lige majstrov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Express, Sky Sports

Diskusia

Podobné články