Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

15-ročný hráč, ktorý zbil rozhodcu do krvi, hral načierno: Doživotný trest!

KRÁĽOVSKÝ CHLMEC - 15-ročný výrastok dal krvavú ranu päsťou rozhodcovi. V zápase hral načierno, doživotný trest!
Zdroj: 40926
Zdieľajte:

Nechutnú dohru mal zápas nižšej dorasteneckej súťaže medzi Slavojom Kráľovský Chlmec a Družstevníkom Trhovište (2:3). V závere stretnutia prišlo k potýčke hráčov s rozhodcom Petrom Pavlom. Vyvrcholilo to tým, že jeden z domácich mu pri odchode do šatní dal poriadnu ranu päsťou do tváre! Skrvavený rozhodca okamžite zamieril do šatne.

Doživotný trest pre hráča, ten nastúpil načierno

Nechutný incident sa odohral v stretnutí 4. ligy staršieho dorastu Východoslovenského futbalového zväzu. Video z inkriminovanej situácie sa objavilo na sociálnych sieťach a vyvolalo búrku nevôle. Disciplinárne konanie určilo domácemu klubu pokutu vo výške 250 eur. 15-ročný Adrián Bogár, agresor, ktorý napadol rozhodcu, dostal najvyšší možný trest - 60 mesiacov! Informuje o tom Nový Čas.

Prečítajte si aj

VIDEO Šokujúce zábery zo slovenského trávnika: Rozhodca po bombe od dorastenca utekal do kabíny s krvavým zranením

Podľa tohto zdroja nastúpil Bogár do zápasu s číslom 2 na drese, no s týmto číslom mal podľa zápisu o stretnutí hrať úplne iný hráč! Nielenže napadol rozhodcu, ale dokonca hral v zápase načierno na cudziu registračku. Klub nemal s konaním svojho hráča zľutovania - dostal doživotný zákaz obliecť si jeho dres!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články