Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Šokujúce zábery zo slovenského trávnika: Rozhodca po bombe od dorastenca utekal do kabíny s krvavým zranením

TRHOVIŠTE - Šokujúci záver priniesol súboj štvrtej dorasteneckej ligy na východe Slovenska medzi tímami TJ FK Družstevník Trhovište a TJ Slavoj Kráľovský Chlmec.
Zdroj: 40926
Zdieľajte:

Súboj štvrtého a druhého celku tabuľky priniesol v úvodných 20 minútach dva gólové zásahy hostí, ale domáce Trhovište dokázal v ďalšom priebehu vyrovnať na 2:2. V 72. minúte sa ale hostia opäť dostali do vedenia a to domáci futbalisti niesli len veľmi ťažko.

Brutálny atak rozhodcu

V 79. minúte sa po druhej žltej karte z ihriska porúčal Martin Bogár, ale poriadne šokujúce momenty sa udiali na ihrisku až po záverečnom hvizde. Po krátkom rozhovore s domácimi futbalistami jeden z nich najprv do odchádzajúceho rozhodcu sotil a následne mu druhý do tváre zasadil tvrdú ranu. Následný potlesk a ohlasy z tribúny iba viac podnecujú otázku, čo má vlastne toto spoločné s futbalom?

Prečítajte si aj

Šéf polície odhodlaný bojovať proti chuligánom, Dušan Galis nechápal: Toto sa v tomto prípade nestalo

Podľa informácií išlo o 15-ročného Adriána Bogára, ktorý hral načierno, keďže cez polčas sa prezliekol do dresu s číslom dva.

Dostal najvyšší možný trest

Zakrvavený arbiter po brutálnom ataku s rozzúrenými domácimi hráčmi v pätách putoval do kabíny a podľa zápisu dostal klub TJ FK Družstevník Trhovište pokutu 250 eur a previnilec trest na 60 mesiaco, v Trhovišti si už do lopty nekopne do konca života.

„Ide o najvyšší možný trest. Je dôležité, aby sme verejnosť upozornili na to, že niečo podobné je neprípustné. Podobné veci sa na trávnikoch stávajú, ale toto je už sila. Prekročené boli všetky hranice,“ uviedol šéf Disciplinárnej komisie VsFZ Miroslav Urban.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Facebook - Miroslav Leco

Diskusia

Podobné články