Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Peklo v uliciach! Chuligáni napadli otca aj so synom, vyhrážky otca ex-brankára Trnavy na sociálnej sieti

TRNAVA - Nechutnosti po derby pokračujú! Ďalší útok na ulici
Zdroj: 40810
Zdieľajte:

Po incidente v derby Trnava - Slovan, ktoré sa pre vyčíňanie chuligánov nedohralo, pokračujú dozvuky. Konflikty sa preniesli do ulíc Bratislavy aj Trnavy. Najnovšie sa obeťami trnavských chuligánov mali stať otec so synom.

Chuligáni napadli otca so synom, cieľom klubová vlajka

„Po štvrtkovom zápase Európskej konferenčnej ligy Slovana s Lincolnom sa stali obeťami nečakaného útoku dvaja priaznivci domácich. Otca so synom neznámi páchatelia najskôr sledovali zo štadióna až do vchodu bytovky, kde ich napadli a dokopali," informuje Nový Čas.

Prečítajte si aj

VIDEO Šokujúce zábery zo slovenského trávnika: Rozhodca po bombe od dorastenca utekal do kabíny s krvavým zranením

Cieľom útoku bola krádež klubovej vlajky Slovana Bratislava. Tou sa chuligáni pochválili na sociálnej sieti facebook - Spartak Fanatics.

„V uvedenom prípade vedie Okresné riaditeľstvo Bratislava I trestné stíhanie pre trestný čin lúpeže spáchanej formou spolupáchateľstva, pričom tohto trestného činu sa mali dopustiť viacerí neznámi páchatelia. Doposiaľ však neboli zadržané žiadne podozrivé osoby,“ potvrdila polícia, že daný incident je predmetom vyšetrovania.

Otec ex-brankára Trnavy sa nechutne vyhrážal na sociálnej sieti

Šokujúco sa na sociálnej sieti následne prezentoval muž, ktorý o sebe tvrdí, že je otcom bývalého brankára Spartaka Trnava Martina Vantrubu, ktorý dnes pôsobí v DAC Dunajská Streda.

„Super chlapci!," pochválil chuligánov, ktorí ukradli spomínanú vlajku a dokopali otca so synom.

„Ty primitív, môj syn vychytal Trnave titul," reagoval na jedného z užívateľov.

Neodpustil si ani nechutné vyhrážky: „Ty krava, teľa, ovca čo seno žerieš, spadol si z ťavy alebo čerešne? Dojdi mi niekedy do cesty a zmrzačím ťa."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Nový Čas, facebook

Diskusia

Podobné články