Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Solskjaer po debakli dostal kruté ultimátum: Manchester United už údajne kontaktoval jeho nástupcu

MANCHESTER - Najhorší deň vo svojej trénerskej kariére zažil kormidelník Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer pri trpkom domácom debakli s Liverpool FC (0:5).
Zdroj: 40905
Zdieľajte:

Kruté ultimátum

Okamžite po krutej potupe sa začalo hovoriť o konci legendárneho Nóra na lavičke Manchestru a v tíme United podľa britského dailymail po trpkej prehre dostal posledné ultimátum. Solskjaer musí zvládnuť nadchádzajúce tri vystúpenia, inak ho čaká definitívny vyhadzov.

To pre kouča United rozhodne nebude jednoduchá úloha, pretože Červených diablov čaká ligové vystúpenie na pôde Tottenhamu Hotspur, následne zavítajú v rámci Ligy majstrov do Bergama, kde ich kvality preverí Atalanta a čerešničkou na torte bude hneď o štyri dni neskôr ligové derby proti Manchestru City.

Prečítajte si aj

VIDEO Ako Messi: Milan Škriniar v šlágri s Juventusom predviedol aj driblérske umenie

Conte alebo Zidane?

Stávkové kancelárie Solskjaera okamžite po debakli označili za najhorúcejšieho kandidáta na prepustenie v Premier League a bookmakeri vypísali kurzy na jeho nástupcov. Najväčšími favoritmi by mali byť legendárny Francúz Zinedine Zidane, ktorý pred nedávnom skončil na lavičke Realu Madrid a tiež Talian Antonio Conte, ktorý ešte nedávno viedol Milana Škriniara v milánskom Interi. Podľa talianskeho Sky Italia už vedenie United aj kontaktovalo Conteho so snahou zistiť jeho záujem o zasadnutie na lavičku tímu z Old Trafford.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články