Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Ako Messi: Milan Škriniar v šlágri s Juventusom predviedol aj driblérske umenie

RÍM - Futbalisti Interu Miláno v zostave so slovenským reprezentantom Milanom Škriniarom nevyužili šancu znížiť stratu na čelo tabuľky Serie A. V šlágri 9. kola najvyššej talianskej súťaže remizovali doma s Juventusom Turín 1:1.
Zdroj: 40918
Zdieľajte:

Inter viedol od 17. minúty po góle bosnianskeho útočníka Edina Džeka. V závere však vyrovnal z pokutového kopu Paulo Dybala. Systém VAR pred ním rozhodol, že zákrok Denzela Dumfriesa na Alexa Sandra bol už vnútri šestnástky.

Sklamanie Interu

"Sme sklamaní, pretože celý zápas sme mali pod kontrolou a Juventus sme prakticky k ničomu nepustili. Vedeli sme, že súper by mohol skórovať iba zo štandardnej situácie a to sa, žiaľ, aj stalo. Stratili sme dva body," neskrýval sklamanie tréner Interu Simone Inzaghi.

Gól Dybalu s cenou zlata

Dybala premenil penaltu rutinérsky, bod zo San Sira má podľa slov argentínskeho útočníka cenu zlata. "Vždy sa snažíme hrať na víťazstvo. Nastúpili sme však proti silnému úradujúcemu majstrovi a podľa priebehu zápasu musíme byť spokojní aj s remízou. Teší ma, že po pauze zavinenej zranením môžem opäť hrať, pomôcť mužstvu a byť na ihrisku príkladom pre mladších spoluhráčov."

Prečítajte si aj

Inter rozhodol o osude trojice hráčov, vrátane Škriniara

Škriniar okrem bránenia predviedol aj skvelý dribling

V šlágri kola svojim výkonom opäť raz nesklamal slovenský reprezentant Milan Škriniar, ktorý okrem tradičných výborných defenzívnych zákrokov predviedol aj niečo zo svojho driblérskeho umenia.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovsvet.sk

Diskusia

Podobné články