Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Fanúšikovia stŕpli: Haaland odohral možno svoj posledný zápas za Dortmund

DORTMUND - Veľké obavy fanúšikov! Haaland možno už nikdy nenastúpi v drese Dortmundu
Zdroj: 40916
Zdieľajte:

Najhoršie obavy fanúšikov Borussie Dortmund sa môžu naplniť. Stúpa pravdepodobnosť, že bundesligový tím nebude môcť počítať so svojou najväčšou hviezdou Erlingom Haalandom do konca sezóny. Informuje o tom španielsky AS.

Posledný zápas Haalanda v Dortmunde?

Zranenie nórskeho útočníka môže byť vážnejšie, ako sa pôvodne predpokladalo. Bývalý hráč Jan Aage Fjortoft, ktorý je blízkym priateľom Haalandovej rodiny, znepokojil svojimi poslednými vyjadreniami v nórskej televízii všetkých fanúšikov nemeckého klubu.

Prečítajte si aj

VIDEO Hviezda Manchestru United pod paľbou: Najlepšie pre nich bude, keď už za nich nikdy nenastúpi!

„Zápas s Ajaxom môže byť jeho posledným v tejto sezóne," vyhlásil bývalý reprezentant Nórska v miestnej televízii. Nemecký Bild uvádza, že Haaland má problémy s bokom. Pôvodne sa predpokladalo, že by útočník mohol byť späť v hre do konca kalendárneho roku.

Z Dortmundu žiadne nové správy neprichádzajú. Naposledy sa k situácii vyjadril tréner Marco Rose na predzápasovej konferencii pred zápasom s Bielefeldom. „Nie som lekár. Radšej nebudem špekulovať. Erling je zranený. Je to zranenie rovnakého svalu, aké mal predtým, ale na inom mieste," vyhlásil.

Ak sa naplnia najhoršie scenáre a to, že Haaland si už v tejto sezóne nezahrá, bol zápas s Ajaxom možno jeho posledným vo farbách Dortmundu. V lete sa mu má v zmluve aktivovať výkupná klauzula a zuby si na nórsku superstar brúsi už niekoľko top európskych veľkoklubov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: AS

Diskusia

Podobné články