Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hviezda Manchestru United pod paľbou: Najlepšie pre nich bude, keď už za nich nikdy nenastúpi!

MANCHESTER - Ponižujúci debakel, na aký len tak nezabudnú! A k tomu zodpovedajúce hodnotiace slová. Hviezdy Manchestru United to po debakli 0:5 s Liverpoolom poriadne schytali. A to aj tie, ktoré neodohrali celý zápas. Vrátane Paula Pogbu, ktorý strávil na hracej ploche len štvrťhodinu.
Zdroj: 34594
Zdieľajte:

Po polčase hrôzy sa už len ťažko dalo niečo zachrániť. Kouč Ole Gunnar Solskjaer, ktorý neskôr označil nedeľu za najtemnejší deň svojej trénerskej kariéry v Manchestri United, chcel vykresať aspoň nejaké nádeje.

Po pauze poslal na hraciu plochu Paula Pogbu. Za stavu 0:4 o obrate mohli uvažovať len tí najoptimistickejší fanúšikovia. K obratu nedošlo, naopak na domácich sa valila jedna pohroma za druhou. Vrátene vylúčenia francúzskej hviezdy v 60. minúte. Červenú kartu Pogbal videl až po rozhodnutí VAR-u, hlavný rozhodca mu predtým ukázal len kartu žltú.

"Manchestru United by sa nič nestalo, keby zaň Pogba už nikdy nehral," citujú tradične ostrý komentár Paula Scholesa britské médiá.

"Každý vie, aký je to talent, ale spôsobuje chaos. Novú zmluvu nepodpísal a klub takmer vydieral. A teraz príde na ihrisko a hneď urobí niečo také, smiešny zbytočný zákrok, žiadna úcta k trénerovi a spoluhráčom" sčítal Scholes Pogbovi všetky prehrešky. "Vždy sa sťažoval, že mu chýba stabilita, ale chýba hlavne disciplína a rešpekt. "

Prehru samozrejme nezvaľoval na Pogbu, ktorý okrem vylúčenia mal na svedomí aj posledný gól Liverpoolu. "Boli jednoducho takticky tak hrozní, že takýto debakel mohol prísť," priznal Scholes.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Futbalovýsvet.sk, sport.cz

Diskusia

Podobné články