Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nehanbíte sa? Ronaldo zotrel spoluhráčov v šatni a naštartoval famózny obrat

MANCHESTER - Cristiano Ronaldo poriadne ohnivým príhovorom naštartoval cez polčas spoluhráčom k famóznemu obratu v Lige majstrov. Čo im povedal?
Zdroj: 40893
Zdieľajte:

Manchester United v stredu bojoval v Lige majstrov doma proti Atalante. Vyzeralo to na ďalšiu blamáž, keď zverenci trénera Ole Gunnara Solskjaera prehrávali po polčase už 0:2.

V kabíne si zobral slovo Cristiano Ronaldo. Jeho intenzívny príhovor evidentne padol na úrodnú pôdu. V druhom polčase United troma gólmi otočili vývoj stretnutia a vyhrali. Víťazný gól v závere strelil práve samotný Ronaldo.

Prečítajte si aj

Kylian Mbappé do Realu? FC Barcelona chce skomplikovať úhlavnému rivalovi hviezdny prestup

Nehanbíte sa? Ronaldo naštartoval v kabíne víťazný obrat

„Cristiano oslovil celý tím a povedal im, že výkon je neakceptovateľný," referuje The Sun s odvolaním sa na svoj zdroj z prostredia United.

„Spýtal sa ich, či sa nehanbia a povedal, že takto Manchester United nehrá pred vlastnými fanúšikmi. Povedal im, že potrebujú vyhrať tento zápas a ak nie, možno nepostúpia do ďalšej fázy Ligy majstrov."

Potom slovo prevzal tréner Solskjaer, ktorý uviedol, že stále zápas môžu vyhrať, ak budú hrať ako tím a dajú v druhom polčase prvý gól. Bruno Fernandes povedal trénerovi, že je potrebné zmeniť taktiku a musí hrať hlbšie, aby sa dostával častejšie k lopte.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články