Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kylian Mbappé do Realu? FC Barcelona chce skomplikovať úhlavnému rivalovi hviezdny prestup

BARCELONA - Aj keď katalánskeho giganta FC Barcelona aktuálne sužujú dlhy a finančné problémy, na slávnom Camp Nou veria, že v blízkej budúcnosti si budú môcť dovoliť hviezdnu posilu.
Zdroj: 40766
Zdieľajte:

Jednou z takýchto možností by údajne mohol byť francúzsky kanonier Kylian Mbappé, ktorého zmluva v PSG vyprší 30. júna 2022 a už v januári mu tak kluby môžu predložiť svoje ponuky a podľa španielskeho denníka AS by nemala chýbať ani tá od FC Barcelona.

Real prišiel s ponukou

Najväčšie šance na jeho získanie má ale podľa aktuálnych informácií práve úhlavný rival Blaugranas, keď madridský Real podľa neoficiálnych informácií už Mbappému ponúkol podpisový bonus v hodnote 50 miliónov eur. Barcelona ale svojmu sokovi chce situáciu aspoň o čosi skomplikovať.

Prečítajte si aj

Messiho napätý vzťah s Icardim: Vyzýva vedenie PSG, aby ho vymenili za jeho kamaráta z Barcelony

Spomínaný denník argumentuje tým, že Katalánci budú v júli budúceho roka schopní vyplatiť až 90-miliónový podpisový bonus a do snahy o získanie veľkej ofenzívnej hviezdy by sa mal zapojiť známy agent Pini Zahavi, ktorý v roku 2017 dohodol najväčší transfer v histórii futbalu, keď sa Neymar z Barcelony presunul práve do PSG.

Real či Barcelona?

Mbappé sa v minulosti spájal s príchodom do Realu ale aj Barcelony tak uvidíme, čo prinesie jeho futbalová budúcnosť, ktorá sa už onedlho v parížskom Parku princov môže skončiť. V tejto sezóne zaznamenal dohromady šesť gólov, päť vo francúzskej Ligue 1 a jeden pridal v Lige majstrov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: AS, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články