Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Messiho napätý vzťah s Icardim: Vyzýva vedenie PSG, aby ho vymenili za jeho kamaráta z Barcelony

PARÍŽ - Messiho vzťah s Icardim je poriadne napätý! Chce od PSG, aby ho vymenili za jeho kamaráta z Barcelony
Zdroj: 40604
Zdieľajte:

Vzťah Lionela Messiho s krajanom Maurom Icardim v PSG je na bode mrazu. Messi dokonca tlačí na vedenie parížskeho klubu, aby Icardiho vymenili do Barcelony za Sergia Aguera. Ten prišiel na Nou Camp v lete, aby si zahral s kamarátom Messim, s ktorým zdieľajú spoločnú izbu počas reprezentačných zrazov Argentíny.

Medzi Messim a Icardim to škrípe už dlhodobo

Napätie medzi Messim a Icardim je dlhodobé. Britský Mirror tvrdí, že Icardi upodozrieva Messiho, že práve on stojí za tým, že nebol tri roky povolaný do argentínskeho národného tímu. Hráva za klub, ktorý dva roky po sebe postúpil do finále Ligy majstrov a patrí medzi absolútnu európsku špičku. Napriek tomu tréner Argentíny Edgardo Bauza povolal namiesto Icardiho Gonzala Higuaina a Lucasa Pratta, pôsobiacich v juhoamerických súťažiach.

Prečítajte si aj

V minulosti rapoval s hviezdnym Haalandom, teraz zostrelil AS Rím: Hviezdne video je HITOM internetu

Messi a Icardi pritom majú mnoho spoločného. Pochádzajú z rovnakého mesta a obaja sa v tínedžerskom veku pripojili k vychýrenej barcelonskej akadémii La Masia. Icardi sa však nepresadil a v osemnástich odišiel do Talianska. Najmä v drese Interu Miláno si získal povesť smrtiaceho kanoniera.

Počas pôsobenia v Sampdorii Janov hrával Icardi v útoku po boku krajana Maxiho Lopeza. Medzi dvojicou sa vytvorilo silné priateľstvo. Čo čert nechcel, Icardi prebral Maximu Lopezovi ženu - Wandu Naru. Bol z toho veľký škandál a priateľstvo skončilo. Maxi Lopez však je aj dobrým priateľom Messiho, spoznali sa počas spoločného pôsobenia v Barcelone.

Či je pravda, že Messi má vplyv na nomináciu Argentíny alebo nie, isté je len jedno, medzi ním a Icardim sú vzťahy poriadne napäté. Príde napokon k odchodu Icardiho z parížskeho Parku princov?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Mirror

Diskusia

Podobné články