Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

V minulosti rapoval s hviezdnym Haalandom, teraz zostrelil AS Rím: Hviezdne video je HITOM internetu

BODO - Útočník nórskeho klubu Bodo/Glimt Erik Botheim zostrelil vo štvrtkovom zápase AS Rím dvomi gólmi. Svetové médiá si 21 ročného rodáka z Osla všimli už skôr. Botheim bol totiž ako chlapec členom rapovej skupiny Flow Kingz a spoločne s hviezdnym Haalandom dokonca v roku 2016 natočili videoklip s názvom Kygo jo.
Zdroj: 40861
Zdieľajte:

21-ročný útočník patril vo štvrtok k najlepším hráčom na ihrisku. Dvakrát prekonal brankára AS Ruia Patricia a k debaklu (6:1) dopomohol aj tromi asistenciami.

Médiá sa o neho zaujímali už v minulosti, ale nie kvôli jeho futbalovým zručnostiam. Počas toho, ako sa aktuálny kanoniér Dortmundu Haaland dostával do popredia, sa na internete objavilo video, na ktorom futbalista Borussie predvádza svoje hudobné schopnosti. A členom rapovej skupiny bol práve i hrdina štvrtkového večera Botheim (vo videoklipe v červenom tričku).

Bodo po troch zápasoch vedie skupinu C o bod pred svojím štvrtkovým talianskym súperom. V nasledujúcom kole sa oba tímy stretnú znovu, tentokrát na štadióne v Ríme.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Futbalovýsvet.sk, sport.cz

Diskusia

Podobné články