Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Chiellini: Cristiano Ronaldo mal odísť skôr, pre Juventus by to bolo lepšie

TURÍN - Giorgio Chiellini o Cristianovi Ronaldovi: Mal odísť skôr, pre Juventus by to bolo lepšie
Zdroj: 37945
Zdieľajte:

Celé leto sa špekulovalo o tom, že Cristiano Ronaldo odíde z Juventusu. Napokon sa tak udialo až v posledných dňoch prestupového obdobia. Vrátil sa do Manchester United. Obranca Giorgio Chiellini je presvedčený o tom, že keby Ronaldo odišiel z Turína skôr, bolo by to pre klub lepšie.

Podľa Chielliniho mal Ronaldo odísť skôr, Juventus na to doplatil

„Dostali sme sa do bodu, kedy Cristiano potreboval nové stimuly a nový tím, za ktorý by mohol hrať," hovoril Chiellini pre DAZN. „Pretože keď nájde taký tím, je rozhodujúci. Dokazuje to v posledných mesiacoch a dokázal to za tri roky, čo bol u nás."

Prečítajte si aj

Dohra incidentu v derby: Vybavovanie účtov v uliciach Trnavy, zasahovala polícia!

„V Juventuse odštartoval program reštartu, omladzovania. Ak by Ronaldo zostal, bola by to pridaná hodnota a my by sme to radi využili. No on možno rozmýšľal viac o súčasnosti, ako o budúcnosti."

„Odišiel 28. augusta, bolo by pre nás lepšie, keby odišiel skôr. Je to niečo, na čo sme doplatili. Bol v tom pre nás menší šok a podľa mňa sme na to doplatili aj bodovo," dodal taliansky reprezentačný obranca. „Ak by odišiel 1. augusta, mali by sme čas sa lepšie pripraviť."

Juventus začal sezónu katastrofálne, keď z úvodných štyroch zápasov v Serie A nazbieral len dva body. Postupne sa však rozbehol a aktuálne sa vezie na šesťzápasovej víťaznej sérii. V Lige majstrov vyhral všetky tri zápasy so skóre 6:0.

Cristiano Ronaldo po návrate na Old Trafford žiari. V poslednom vystúpení Ligy majstrov strelil víťazný gól Manchesteru United v stretnutí proti Atalante.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: DAZN

Diskusia

Podobné články