Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Cristiano Ronaldo umlčal kritikov: Ak ho chce niekto kritizovať, nech sleduje jeho hru!

MANCHESTER - Cristiano Ronaldo sa po príchode do Manchestru United postaral v Lige majstrov už o druhý pamätný moment. Portugalský futbalista rozhodol pred tromi týždňami v nadstavenom čase duel F-skupiny s Villarrealom (2:1), v stredu zasa padol z jeho kopačky rozhodujúci gól v domácom stretnutí s Atalantou Bergamo.
Zdroj: 40852
Zdieľajte:

Tretí klinec do rakvy súpera

"Červení diabli" predviedli parádny obrat, keď po prestávke zmazali dvojgólové manko a triumfovali 3:2. Na víťazný gól prihral Ronaldovi obranca Luke Shaw, ktorý poslal do šestnástky prudký center, domáci zakončovateľ si ideálne načasoval výskok a loptu poslal hlavou nechytateľne do brány.

Skvelý pred bránou aj bez lopty

"Je skvelý pred bránou. Ak ho chce niekto kritizovať, nech sleduje jeho hru. Sledujte, ako behá bez lopty," citovala agentúra AFP trénera Manchestru Oleho Gunnara Solskjaera. Kormidelník United tým narážal na kritiku, ktorá sa objavila v súvislosti s výkonmi jeho zverenca. Päťnásobný držiteľ Zlatej lopty pre najlepšieho futbalistu roka sa v uplynulých týždňoch dostal do paľby kritiky pre údajný škodlivý vplyv, ktorý mal podľa médií spôsobiť jeho príchod do tímu.

Prečítajte si aj

Tuchel potvrdil záujem o jednu z najväčších svetových hviezd: Dokážete si predstaviť tento útočný tandem?

Anglický vicemajster si po zápase odfúkol, pretože potrebné tri body znížili riziko jeho vypadnutia v skupinovej fáze v druhej sezóne za sebou. Ešte má však pred sebou veľa práce, čakajú ho ťažké súboje v Bergame a na ihrisku Villarrealu.

United čaká šláger proti Liverpoolu

V centre pozornosti zostáva Solskjaer aj pred nedeľným ligovým súbojom proti FC Liverpool na Old Trafford, pričom pred novembrovou reprezentačnou prestávkou odohrá ManUtd aj duely proti Tottenhamu a mestskému rivalovi Manchestru City. V zápasoch proti Aston Ville, Evertonu a Leicesteru získal len jeden bod z možných deviatich a v tabuľke Premier League stráca päť bodov na lídra FC Chelsea.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články