Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO V Anglicku sa idú popukať od smiechu: Najkomickejšia penalta virálnym hitom

LONDÝN - Poriadnu drámu priniesol finálový súboj kvalifikácie anglického FA Cupu medzi tímami Weymouth FC a Yeovil Town F.C.
Zdroj: 40855
Zdieľajte:

Hostia po gólovom zásahu Worthingtona vyhrávali od 20. minúte na ihrisku súpera 1:0, ale domácim sa zásluhou McQuoida podarilo vyrovnať tri minúty pred koncom riadneho hracieho času a keďže v predĺžení sme sa gólu nedočkali, rozhodnutie musel priniesť penaltový rozstrel.

Domáci Weymouth zahodil tri z prvých štyroch penaltových pokusov a na konci štvrtej série sa k lopte postavil hosťujúci útočník Tom Knowles, ktorý mohol spečatiť postup svojich do 1. kolo prestížnej pohárovej súťaže v Anglicku.

Už pri jeho rozbehu zaujal tunajší usporiadateľ, ktorý sledoval napätých fanúšikov za bránkou a v okamihu, kedy hosťujúci útočník poslal loptu mimo bránky sa už nedokázal uhnúť letiacej lopte, ktorá mu z hlavy zhodila jeho čapicu. Následné víťazoslávne gesto domáceho usporiadateľa pridáva úsmevnému momentu na zaujímavostí a video sa okamžite stalo virálnym hitom.

Prečítajte si aj

VIDEO Manchester United schytal kritiku od legendy: Môže takto hrať Liverpool? Nikdy, ani za milión rokov!

Aj keď úsmevne zahodená penalta udržala domácich v hre, nie na dlho, pretože aj domáci Goodship následne penaltu zahodil a z postupu do prvého kola pohára sa radovali hostia.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Emirates FA Cup

Diskusia

Podobné články