Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tuchel potvrdil záujem o jednu z najväčších svetových hviezd: Dokážete si predstaviť tento útočný tandem?

LONDÝN - Tuchel potvrdil záujem o jedného z najlepších hráčov súčasnosti! Po boku Lukakua by vytvoril azda najlepší útočný tandem
Zdroj: 40851
Zdieľajte:

Tréner Chelsea Thomas Tuchel potvrdil, že klub má záujem o angažovanie Erlinga Haalanda z Borussie Dortmund. Hovoril tiež, že "pravidelne" sa vedú rozhovory o tejto možnosti.

Tuchel potvrdil záujem o Haalanda

„Niekoľkokrát sme hovorili o Erlingovi Haalandovi a to aj počas letného prestupového obdobia. Potom sa to však ukázalo absolútne nereálne a nerealizovateľné," priznal Tuchel pre SportBild.

„Hovoríme o ňom pravidelne, samozrejme, pretože je to fantastický hráč a jednoznačne rozhodujúca postava v Dortmunde, ktorý je pre nás v Lige majstrov veľkým rivalom."

Chelsea hľadala v lete novú posilu do útoku. Napokon sa na Stamford Bridge vrátil belgický útočník Romelu Lukaku. Tuchel napriek tomu nevylúčil, že by mohol vytvoriť fantastický tandem s Haalandom.

Prečítajte si aj

Prišli miliardári, on dostal padáka: Noví majitelia Newcastle vyhodili trénera!

Na otázku, či si vie predstaviť, že sa Haaland budúce leto presunie na Stamford Bridge napriek tomu, že do klubu prišiel Lukaku, Tuchel mal jasnú odpoveď:

„Myslíte dvojicu Lukaku a Haaland na hrote? Môžeme o tom hovoriť! Nemyslím, že sme to mysleli zatiaľ naozaj vážne, ale uvidíme, čo sa udeje v najbližších týždňoch," dodal nemecký tréner.

Chelsea má v boji o Haalanda extrémne náročnú konkurenciu. Záujem majú aj Real Madrid, PSG, Manchester City a Manchester United.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: SportBild

Diskusia

Podobné články