Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nie si dobrý človek! Klopp totálne vypenil na novinára po tejto otázke

MADRID - Klopp vypenil na novinára po tejto otázke. Nie si dobrý človek!
Zdroj: 40847
Zdieľajte:

Poriadne dramatický zápas sa odohral v utorňajšom stretnutí Ligy majstrov medzi Atléticom Madrid a FC Liverpool (2:3). Hostia po 13 minútach vyhrávali 2:0. Ešte do prvého polčasu sa však domácim podarilo skóre vyrovnať.

Klopp vypenil na novinára po otázke o nepodaní ruky Simeoneho

V 52. minúte prišiel zásadný moment, keď Antoine Griezmann videl červenú kartu a Atlético hralo oslabené. V 78. minúte rozhodol o výhre The Reds Mohamed Salah z nariadenej jedenástky. Po červenej karte a jedenástke v prospech Liverpoolu bol domáci tréner Diego Simeone nahnevaný a pravdepodobne aj preto nepodal po stretnutí ruku Jurgenovi Kloppovi.

Práve k tomuto momentu smerovala po zápase na Kloppa otázka od austrálskeho novinára. Spýtal sa ho, či ho konanie Simeoneho nahnevalo. Nemecký tréner ale nemal zľutovanie a žurnalistu totálne zrušil.

Prečítajte si aj

Desivé svedectvo z incidentu v derby: Kopance do ležiacich či svetlica v kapucni a horiaca mikina nevinného chlapca

„Či som sa nahneval? No tak, nie som idiot. Vôbec som sa nehneval. Pozri sa na mňa. Ale chcete z toho všetkého urobiť príbeh. Chcel som mu podať ruku, on nechcel. V tej chvíli som chápal jeho čin," hovoril Jurgen Klopp, ktorého cituje Mirror.

„Je to emocionálny človek, ja tiež. Ale nie ste dobrý človek, pretože z toho chcete urobiť senzáciu. Hovoríte, že som bol nahnevaný? Kedy som sa hneval? Teraz som nahnevaný kvôli vašej otázke," pokračoval evidentne rozladený nemecký tréner.

Podstatne lepšie naladený bude určite pri pohľade na tabuľku, v ktorej je FC Liverpool s troma výhrami z troch zápasov lídrom svojej skupiny. Má päťbodový náskok pred Atléticom Madrid a FC Porto a je na najlepšej ceste k postupu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Mirror

Diskusia

Podobné články