Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Martin Škrtel reaguje na šialenstvo v Trnave: Zámerom videa nebolo vyburcovať fanúšikovskú základňu Spartaka

TRNAVA - K incidentu, ktorý sa postaral o predčasné ukončenie najväčšieho slovenského derby FC Spartak Trnava - ŠK Slovan Bratislava sa prostredníctvom sociálnej siete vyjadril aj kapitán domácich Martin Škrtel.
Zdroj: 40823
Zdieľajte:

"Včera sme boli svedkami toho, čo nemá s futbalom ani športom nič spoločné!!! Ostro ODSUDZUJEM a ABSOLÚTNE SA NESTOTOŽŇUJEM s tým, čo sa udialo!!!" začína svoj otvorený príhovor k fanúšikom dlhoročný slovenský reprezentant, ktorý v najväčšom slovenskom derby nastúpil s kapitánskou páskou na rukáve.

"Miesto dlho očakávaného zápasu, ktorý mal byť sviatkom pre hráčov aj fanúšikov oboch mužstiev, sme sa prizerali aréne plnej chaosu, arogancie a agresivity," pokračuje Škrtel vo svojom jasnom stanovisku.

Kapitán Trnavy sa zároveň prihovára za interpreta "ROVNAKO ROZDIELNI", ktorý prišiel s novou fanúšikovskou hymnou, ktorá burcuje Spartak do boja, ale od incidentu sa jednoznačne dištancuje. "Rovnako chcem upozorniť na fakt, aby v žiadnom prípade nebola spájaná pieseň a video natočené k 20. výročiu založenia fanúšikovskej skupiny Spartaka Trnavy s včerajšími udalosťami. Zámerom tohto videa nebolo vyburcovať fanúšikovskú základňu Spartaka a už v žiadnom prípade konkurenčných klubov. Preto by som bol nerád, aby sa to celé vyťahovalo z kontextu a spájalo so včerajšími udalosťami na štadióne," dodal rezolútne Škrtel na margo skladby, ktorá u fanúšikov Spartaka zožala veľký obdiv.

Prečítajte si aj

Hanba namiesto sviatku: Polícia reaguje na nedohrané derby Spartak Trnava - Slovan Bratislava

"Preto ešte raz zdôrazňujem, že som zásadne proti akýmkoľvek prejavom násilia a odsudzujem včerajsie správanie týchto agresívnych ľudí, ktorí nemajú čo na štadiónoch robiť!" zakončil svoj príhovor na sociálnej sieti trnavský kapitán.

Prečítajte si aj

Valábik naložil chuligánom ako nik: Myslíte, že toto z vás spraví chlapov? Ste padavky a trápne zbabelé tupelá!
Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Instagram - Martin Škrtel

Diskusia

Podobné články