Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Valábik naložil chuligánom ako nik: Myslíte, že toto z vás spraví chlapov? Ste padavky a trápne zbabelé tupelá!

TRNAVA - Boris Valábik posiela odkaz chuligánom, pre ktorých sa nedohral šláger medzi Trnavou a Slovanom: Naložil im ako ešte nik!
Zdroj: 40822
Zdieľajte:

Hanba. Správanie, ktoré nemá v 21. storočí čo robiť. Najčastejšie takéto reakcie zaznievali na adresu chuligánov, pre ktorých neprístojnosti bol prerušený šláger slovenskej ligy medzi Spartak Trnava a Slovan Bratislava.

Valábik: Ste trápne zbabelé tupelá

K incidentu sa vyjadrilo aj niekoľko známych osobností mimo futbalového diania. Napríklad bývalý obranca NHL a dnes hokejový analytik RTVS Boris Valábik. Ten na sociálnej sieti chuligánov poriadne naložil.

„Mám extrémnu averziu voči zbabelcom, ktorí kopú alebo bijú niekoho, kto je v bezbrannej pozícii. V NHL sú iní borci a iní bitkári, ale kódex vraví, že ak je niekto na zemi, je koniec. Avšak vidím, že nie každý pozná ‚férovky’, na akých vyrastali praví chlapi a nie padavky dneška.

Zbabelci, ak si myslíte, že toto z niekoho z vás spraví chlapov, prerazili ste akékoľvek dno, ktoré aj vaše zakrpatené kuracie mozočky dokážu vnímať. Toto z vás robí úbohých pripo*ratých idiotov, určite nie pravých mužov. Na štadióne aj pri TV obrazovkách boli deti, vy trápne zbabelé ‚tupelá’.”

Prečítajte si aj

VIDEO Bujaré oslavy vystriedalo zdesenie: Fanúšikovia aj hráči v Holandsku zažili chvíle hrôzy

Gáborík: Namiesto oslavy futbalu hnoj

Aj jeho kamarát a kolega z podcastu Boris a Brambor Marián Gáborík pridal na sociálnej sieti svoj názor.

„Takéto videá nerobím často, ale po dnešnom zážitku musím. Hrali proti sebe dva najlepšie tímy, mala to byť oslava futbalu. Namiesto toho to bola oslava chrapúnstva, zbabelosti a totálnej neférovosti. Už nechcem byť svedkom takého niečoho. A tie deti, ktoré boli toho svedkami... To je niečo choré. Svoje dieťa by som na takýto zápas nepustil.

Verím, že vyvodia dôsledky. Po dlhej dobe máme športové podujatia s ľuďmi. Máme si to užívať a namiesto toho sa stávajú takéto veci. To je hnoj. Veľmi smutné,” reagoval bývalý elitný útočník NHL.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články