Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Aj v našej lige padajú krásne góly: Miloš Lačný exportnou delovkou zarmútil svoj bývalý klub

ŽIAR NAD HRONOM - Futbalisti FK Pohronie remizovali v 11. kole Fortuna ligy s MFK Ružomberok 2:2.
Zdroj: 40805
Zdieľajte:

V úvode zápasu si vypracovali dve dobré príležitosti hostia. Kostadinov v šiestej minúte pätičkou posunul loptu v šestnástke pred päťku, ale Regáli minul bránku. Potom sa Liptáci usadili na útočnej polovici ihriska a ich prevahu ukončil strelou z diaľky Takáč, mieril k žrdi, jeho technický pokus vyrazil Hrdlička na roh.

Domáci hrozili najmä útočníkom Lačným. Ten to najprv skúšal z uhla pokutového územia k bližšej žrdi, avšak na Krajčírika nevyzrel. Napokon sa mu ho podarilo prekonať z priameho kopu po polhodine, keď sa parádne oprel do lopty a tá skončila presne v rohu bránky Liptákov.

Prečítajte si aj

VIDEO Penil aj Škriniar: Hviezda Lazia bizarne slávila, radosť sa zmenila na záplavu sĺz

„Neprišlo veľa ľudí, čo je už klasika, no bol to výborný zápas z oboch strán. Mal dobré tempo, bolo veľa súbojov, tak by to malo vyzerať. Prišiel k nám nový tréner, veľa sa zmenilo. Zabudli sme na to, že sme posledný v tabuľke. Spravili sme hrubú čiaru i keď dnes sme nevyhrali. Ja som si veril na priamy kop. Ružomberku som ešte gól v lige nedal, tak som si to nechal na dnes,“ uviedol strelec nádherného gólu po zápase.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, TASR

Diskusia

Podobné články