Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Penil aj Škriniar: Hviezda Lazia bizarne slávila, radosť sa zmenila na záplavu sĺz

RÍM - Inter Miláno v zostave s Milanom Škriniarom prehral na pôde Lazia Rím 1:3.
Zdroj: 36773
Zdieľajte:

Úradujúci majster viedol na Stadio Olimpico od 12. minúty, keď Ivan Perišič premenil pokutový kop. V 64. minúte vyrovnal z bieleho bodu kanonier Lazia Ciro Immobile. O triumfe domácich rozhodol v 81. minúte Felipe Anderson.

V nadstavenom čase ešte pridal tretí gól Sergej Milinkovič-Savič Inter utrpel prvú prehru v sezóne. V tabuľke je tretí so štvorbodovou stratou na vedúci SSC Neapol, ktorý má zápas k dobru.

Prečítajte si aj

FOTO Rozchod hviezdneho páru! Nevera esa PSG, manželka vymazala spoločné fotky z instagramu

Bizarná situácia prišla na Olympijskom štadióne po záverečnom hvizde arbitra, keď opäť poriadne vzplanuli vášne. Bývalý hráč milánskeho Interu Luiz Felipe, ktorý pred niekoľkými mesiacmi zamieril na hosťovanie práve do rímskeho Lazia, zrejme zabudol, že Joaquín Correa už nie je jeho spoluhráčom.

Naradostený Luiz Felipe vyskočil na chrbát súpera a ten v návale frustrácie bývalého spoluhráča odstrčil a následne sa na ihrisku strhla mela. Brazílčan za nevydarený vtip inkasoval červenú kartu a radosť z výhry okamžite vystriedala záplava sĺz, pretože ho zrejme čaká prestávka od súťažného diania. Vysvetlenie, že išlo o vtip na účet bývalého spoluhráča u hlavného rozhodcu Massimiliana Irratiho nezabralo a v prvej vlne nahnevaných hráčov milánskeho Interu nechýbal ani Milan Škriniar.

Luis Felipe sa kajá

Felipe sa neskôr za svoje počínanie kajal na sociálnych sieťach: "V prvom rade chcem povedať, že mám veľký rešpekt pred Interom a akýmkoľvek iným klubom. Na konci som skočil na jeho (Correove) plecia, pretože je to jeden z najväčších priateľov, akých mi dal futbal. Naše rodiny sú spriatelené a vždy sme si boli blízki. Chcel som ho objať a žartovať o výsledku, ale bol som v príliš veľkej eufórii a nevyhodnotil som správne, že na to nebol pravý čas. Ospravedlňujem sa každému, kto sa cíti urazený. Milujem ťa, Tucu," napísal Felipe na instagram a pridal spoločnú fotku s Correom.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, TASR

Diskusia

Podobné články