Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Šokujúce zistenie: Nebyť tohto, Messi mohol zostať v Barcelone

BARCELONA - Na povrch sa dostala zaujímavá skutočnosť. Messi mohol naďalej hrať v Barcelone, nebyť tohto!
Zdroj: 40121
Zdieľajte:

Prezident španielskej ligy Javier Tebas uviedol, že nebyť toho, že FC Barcelona podpísala Sergia Aguera a Memphisa Depaya.

34-ročný Messi v lete odišiel do PSG, pretože Barcelona, ktorej celkový dlh činí 1,4 miliardy eur, ho nedokázala udržať.

Tebas hovoril o tom, ako prezident Barcelony Joan Laporta súhlasil s podpísaním zmluvy s CVC, vďaka čomu by Katalánci dokázali udržať Messiho, no napokon zo svojho sľubu vycúval. Podľa Tebasa po nátlaku od prezidenta Realu Madrid Florentina Pereza.

Sedemnásť klubov La Ligy dohodu podpísalo, proti CVC boli len Barcelona, Real Madrid a Bilbao.

Prečítajte si aj

Rusko proti sokolom s historickým rekordom: Tragédia, všetkým je jasné, že nás Slovensko drvilo!

Tebas: Ak by Barcelona nepodpísala Aguera a Depaya, Messi mohol zostať

„Neviem, či Messi mohol vďaka tomu obnoviť zmluvu, ale neskôr mi volal Laporta. Môžeme urýchliť dohodu o CVC? Chlapec Messi začína byť nervózny," cituje Tebasa ESPN.

„Povedal som mu: V deň, keď to príde, sa to Florentino pokúsi prasknúť. A Laporta mi povedal: Nie, nie, mám charakter. Za všetkým stojí Florentino, nepochybujem o tom."

„Bola dohoda, že ak Barcelona podpíše s CVC, mohli dať 15 % peňazí na podpis hráčov. Podľa mňa by mohli podpísať Messiho," myslí si Tebas.

„Laporta podpísal hráčov ako Memphis, Aguero... ak by týchto hráčov nepodpísal, Messi mohol pokračovať," dodal šéf La Ligy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: ESPN

Diskusia

Podobné články