Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Rusko proti sokolom s historickým rekordom: Tragédia, všetkým je jasné, že nás Slovensko drvilo!

KAZAŇ - Ohlasy ruských médií a futbalových osobností na víťazstvo Ruska nad Slovenskom (1:0) v piatkovom zápase H-skupiny kvalifikácie MS 2022:
Zdroj: 40628
Zdieľajte:

championat.ru: "Tím pod vedením Valerija Karpina mal loptu 26 percent hracieho času. To je negatívny rekord ruského tímu v kvalifikačnom zápase MS."

sportrbc.ru: "S takýmto zložením tímu bolo potrebné vyhrať. Tréner Karpin to dokázal. Teraz máme dôležité tri body v boji o letenku do Kataru."

gazeta.ru: "Zvládli to bez lídrov: Rusko ledva zdolalo Slovensko. Zlá hra, skvelý výsledok: vlastný gól priniesol víťazstvo Rusku."

iz.ru: "Štátna duma označila zápas ruskej futbalovej reprezentácie proti Slovensku za pomalý. Zástupca Sviščev: ruská reprezentácia v zápase so Slovenskom vyzerala lenivo."

Prečítajte si aj

Lepší tím prehral. Obludný výkon Ruska, Slovákom chýba zabijak

Andrej Aršavin, bývalý reprezentačný útočník: "Slováci nás prevýšili v strede poľa, my sme nedokázali získať loptu. Súper bol rýchlejší, my sme sa nepresadili, ale tento zápas bol paradoxný. Slováci si zaslúžili vyhrať, ale prehrali. Nebol to zápas, ale tragédia. Pre nás z pohľadu hry, pre Slovensko z pohľadu výsledku."

Alexander Mostovoj, bývalý reprezentačný stredopoliar: "Zlý, veľmi zlý výkon. Všetkým je jasné, že nás Slovensko drvilo. Z ofenzívy si nemáme čo pamätať, snáď okrem troch protiútokov."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články