Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Lepší tím prehral. Obludný výkon Ruska, Slovákom chýba zabijak

MOSKVA - Ako sa dá takýto zápas vôbec prehrať?
Zdroj: 40625
Zdieľajte:

Slovensko prehralo v Rusku 0:1 po vlastnom góle Milana Škriniara z prvého polčasu. Prehralo, napriek tomu, že malo dobré šance. Napriek tomu, že bolo lepším tímom. Prišlo tak o šance na postup na MS 2022 v Katare.

Ako sa dá takýto zápas prehrať?

„Na jazyk sa až tlačí otázka, ako sa dá takýto zápas vôbec prehrať. Či sa bavíme o počte šancí, rohov alebo striel na bránu. Tie štatistiky sú neskutočné... Stále nám niečo chýba a ja si myslím, že je to ten povestný zabijak, ktorý by to zlomil a dal gól. Rusi neukázali vôbec nič. Dovolím si tvrdiť, že boli ešte slabší, ako keď sme s nimi vyhrali v Trnave. Jeden gól im ale stačil na to, aby nás porazili," hodnotil bývalý reprezentačný tréner Ján Kocian v televíznom štúdiu RTVS.

Prečítajte si aj

Dve penalty v poslednej desaťminútovke: Sokolíci mali Španielsko na lopatkách, ale...

Prehral lepší tím

V podobnom duchu zápas zhodnotil aj bývalý reprezentačný útočník Martin Jakubko, ktorý pôsobil v Rusku.

„Myslím si, že lepší tím prehral," hovoril Jakubko pre ruskú Match TV, cituje ho portál championat.com.

„Je škoda, že sa udial taký nešťastný gól. Zápas ukázal, že ruský tím má veľmi veľké problémy, pretože držanie lopty 30 percent k 70 je smutné," upozornil Jakubko na výraznú slovenskú prevahu.

„Slováci nedokázali streliť gól, mali šance, pokusy, strely. Celkovo bol náš tím vo všetkých ohľadoch lepší ako Rusi. Musíme zapracovať na strieľaní gólov," dodal bývalý útočník.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Match TV, RTVS

Diskusia

Podobné články