Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Počas zápasu mu nadávali do pedofilov: Neuveríte, akým spôsobom hráč reagoval

GLASGOW – Škótsky futbalista Leigh Griffiths (31) neudržal nervy na uzde, keď na neho z tribún kričali, že je pedofil. Bývalý hráč Celticu Glasgow sa rozbehol k sektoru a to, čo sa dialo potom bude mať rozhodne dohru pred disciplinárkou.
Zdroj: 30371
Zdieľajte:

Griffiths pôsobil dlhých osem sezón v slávnom škótskom klube Celticu Glasgow. Od tohto leta sa však pripojil k tímu Dundee FC. Jeho tím sa pred niekoľkými dňami stretol s tímom St. Johnstone, ktorého fanúšikovia si nebrali servítky pred ústa a dali mu riadne pocítiť škandál, ktorý sa ním vlečie už nejaký čas. Na Griffithsa počas zápasu pokrikovali, že je pedofil.

Prečítajte si aj

Došlo k dlho očakávanému predaju Newcastlu: Dúbravka je tak v klube, ktorý má najbohatšieho majiteľa na svete

Súvisí to s tým, že ho nedávno polícia vyšetrovala kvôli údajnému žiadaniu nahých fotiek od pätnásťročnej dievčiny. Griffiths to zakaždým odmietol a nikdy nebol za toto ani stíhaný.

Spomínané pokrikovanie fanúšikov 31-ročný futbalista nezvládol. Pribehol k ich sektoru a z hracej plochy kopol dymovnicu, ktorú tam hodili priaznivci St. Johnstonu až do ich sektoru. Onedlho však pochopil, že to bolo cez čiaru. „Veľmi ma mrzí, že dymovnica skončila na tribúne, pretože mojím zámerom bolo ju len odstrániť z ihriska. Keď sme dostali gól, chcel som čo najrýchlejšie vyrovnať a chcem sa ospravedlniť za akékoľvek problémy, ktoré táto akcia spôsobila,“ kajal sa Leigh Griffiths.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články