Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Capello: Mbappe? Ale kdeže, Real Madrid potrebuje niečo úplne iné!

MADRID - Tréner Fabio Capello vyhlásil, že Real Madrid nepotrebuje Kyliana Mbappeho, ale niečo úplne iné!
Zdroj: 40611
Zdieľajte:

Bývalý tréner Realu Madrid Fabio Capello je presvedčený o tom, že súčasný kouč Carlo Ancelotti má dostatok ofenzívnych možností. Podľa jeho názoru Los Blancos nepotrebujú Kyliana Mbappeho, skôr by mali posilniť stred obrany.

Mbappe? Real potrebuje stredných obrancov, myslí si Capello

Kylian Mbappe potvrdil, že v lete požiadal vedenie PSG o prestup do Realu Madrid. Budúci rok mu vyprší kontrakt v Paríži a nemá záujem obnoviť zmluvu. Prezident Realu Madrid Florentino Perez vyhlásil, že v januári sa znova pokúsi získať francúzskeho útočníka.

Prečítajte si aj

VIDEO Opitý Vidal predviedol kotúľ vzad na kufri svojho luxusného Ferrari

Real Madrid je síce lídrom La Ligy po siedmich zápasoch, ale inkasoval až 10-krát. Spomedzi top 14 tímov v španielskej lige len dva celky inkasovali viac gólov.

Podľa Capella by sa mal Real Madrid po otvorení ďalšieho prestupového okna sústrediť práve na posilnenie defenzívy namiesto toho, aby usiloval o Mbappeho. Karim Benzema a Marco Asensio podľa neho poskytujú dostatok palebnej sily v ofenzíve.

Capello argumentuje zápasom Realu Madrid s Mallorcou, ktorý vyhral "biely balet" 6:1 - Marco Asensio strelil hetrik a Benzema sa gólovo presadil dvakrát.

„Potrebujú čas, aby vybudovali silný tím, Madrid potrebuje niekoľko stredných obrancov. Videl som ich proti Mallorce. Mamma mia! Vpredu nemajú žiadne problémy, aj bez Mbappeho. Majú zaujímavých hráčov," vyhlásil taliansky tréner pre Corriere dello Sport.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Corriere dello Sport

Diskusia

Podobné články