Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Právnik Glena Kamaru ticho nezostal: Praha má problém s rasizmom!

PRAHA - Obrovskú pozornosť a silné vášne vyvolal včerajší súboj Európskej ligy medzi Spartou Praha a Glasgow Rangers.
Zdroj: 40569
Zdieľajte:

Na ihrisku v drese hostí nechýbal českým fanúšikom dobre známy Glen Kamara, ktorý mal svojho času rasistický konflikt s futbalistom pražskej Slavie a ani na pôde ďalšieho pražského giganta nebola núdza o emócie.

Kamara po dvoch žltých kartách predčasne opúšťal ihrisko a okrem mohutného potlesku desiatok tisíc detských fanúšikov v hľadisku bol celý čas na ihrisku pri kontakte s loptou doprevádzaný hlasným bučaním domácich divákov.

Prečítajte si aj

VIDEO Celým Českom nenávidený Kamara opäť v nemilosti: Uvidíme, čo na to povie jeho právnik

To pochopiteľne nenechalo chladným právnika Aamera Anwara, ktorý sa na sociálnej sieti kriticky vyjadril k českým fanúšikom a stovežatej Prahe.

"Aj keď ich fanúšikovia dostali zákaz, nebolo nič platné, že štadión bol zaplnený desiatimi tisíckami školákov. Väčšina týchto detí bučala pri každom dotyku Glena s loptou a všetkých ďalších hráčov Rangers tmavej pleti. Dnešok znovu ukázal, že Praha má vážny problém s rasizmom a ako obvykle UEFA nereaguje," uviedol kriticky Anwar a dodal: "Glen a hráči Rangers ukázali svoju úroveň, ale žiadny hráč by nemal niečomu takému čeliť pri svojej práci a na európskej úrovni."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články