Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hancko v netradičnej atmosfére so životným gólom: Husia koža, bolo mi až do plaču

PRAHA - Sparťanský hrdina Hancko hovorí o husej koži, bolo mu až do plaču.
Zdroj: 40562
Zdieľajte:

Bol to slovenský reprezentačný obranca Dávid Hancko, po koho hlavičke vyhrala Sparta Praha v stretnutí Európskej ligy na Letnej s Glasgow Rangers 1:0. Hancko v rozhovore pre oficiálny klubový web sparta.cz hovoril o najdôležitejšom góle svojej kariéry.

Najdôležitejší gól

„Asi sa dá povedať, že to bol najdôležitejší gól, rozhodujúca trefa v Európskej lige. Momentálne sa o štandardné situácie môžeme oprieť. Aj v tomto zápase sme sa presadili zo štandardky. Veľmi ma to teší. A teší ma to o to viac, že po remíze v Kodani, kde sme možno trochu pokukovali po troch bodoch, sme to doma potvrdili. To je hlavné."

Hancko si pochvaľoval netradičnú atmosféru, ktorú vytvorili tisíce detských divákov. V minulosti sa niečo podobné podarilo na Slovane a taktiež hráči si vtedy atmosféru vytvorené deťmi nevedeli vynachváliť.

Prečítajte si aj

Vittek ocenil výber útočníkov: No v nominácii Slovenska mu chýba tento hráč

„Už sme sa o tom bavili s hráčmi v kabíne. Bolo to veľmi dojemné. Keď sme vybehli na rozcvičku, tak mi naskočila husia koža. Bolo mi až do plaču a stále trochu je. Neviem, či to bolo tou energiou. Bolo to niečo, čo som v živote nezažil. Musíme deťom poďakovať. Atmosféra počas celého zápasu aj pri rozcvičke bola vynikajúca, pozitívna. Verím, že výkonom a zápasom sme sa deťom odvďačili a verím, že na to nikdy nezabudnú."

Výhru potvrdiť v derby

V nedeľu čaká na Hancka a Spartu očakávané derby so Slaviou. Sparta má na konte 20 bodov, Slavia o dva body viac a pritom odohrala o jeden zápas menej. Stretnutie, ako napokon vždy, bude mať obrovskú dôležitosť.

„Určite nám výhra dodala veľkú motiváciu a ukázala, že môžeme zvládať ťažké zápasy. Či už duel s Rangers alebo derby. Sú to európske zápasy. Verím, že nikto nebude mať zdravotné problémy, že sa pripravíme, zregenerujeme čo najlepšie. Bolo by krásne to v nedeľu potvrdiť," zaželal si Hancko.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sparta.cz

Diskusia

Podobné články