Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vittek ocenil výber útočníkov: No v nominácii Slovenska mu chýba tento hráč

BRATISLAVA - Róbert Vittek oceňuje Tarkovičov výber útočníkov, no v nominácii mu chýba tento hráč!
Zdroj: 22024
Zdieľajte:

Róbert Vittek je slovenská futbalová legenda. Jeden z najlepších útočníkov, aký nás kedy reprezentoval. V súčasnosti vystupuje v role televízneho experta pre RTVS. V rozhovore pre šport.sk vyjadril spokojnosť s výberom útočníkov na zápasy proti Rusku a Chorvátsku.

Ivan Schranz

„Schranz má veľmi dobrú formu, čo potvrdzuje v každom zápase. Či už v lige alebo na európskej scéne, kde sa takisto presadzuje. Jeho forma má vzostupný smer."

Róbert Boženík

„Takisto je pozitívom Róbert Boženík, ktorý išiel na hosťovanie do Düsseldorfu a kde už stihol streliť jeden gól. Postupne zbiera potrebné minúty na ihrisku, čo je pre neho veľmi podstatné.”

Ladislav Almási

„V Baníku má dobrú minutáž, hráva a ukazuje sa v dobrom svetle, no je to trochu iný typ hráča ako dvaja spomínaní futbalisti. Bude to jeho premiéra, no čakajú nás veľmi ťažké zápasy."

Prečítajte si aj

VIDEO V Taliansku dal tréner päsťou do tváre rozhodcovi a rezignoval

Schranz sa fantasticky uviedol po prestupe do Slavie. V českej lige je so 6 gólmi top kanonierom vedno s Hálom z Olomouca. Boženík po prestupe do druholigového nemeckého Dusseldorfu zbiera minúty a skóroval hneď skraja svojho nového pôsobenia, čo mu pomôže v návrate sebavedomia. Almási je najlepším strelcom Ostravy. Na konte má štyri presné zásahy. V českej lige má na konte viac gólov len trojica hráčov.

Vittekovi v nominácii trénera Štefana Tarkoviča predsa len jedno meno chýba - Róbert Pich.

„Podľa môjho názoru sa tam pýta Róbert Pich ako vhodná alternatíva. Hráva pravidelne v útoku a na kraji zálohy, takže jeho by som si tam tiež vedel predstaviť. Lenže je tiež otázne, či by zapadol do systému alebo nie, navyše, keď nie je veľa času na skúšanie. Osobne sa mi však jeho meno pýta do reprezentácie,” myslí si bývalý reprezentačný kanonier.

Pichovi to páli v drese Slask Wroclaw. Na konte už má štyri góly a v poľskej Ekstraklase je na delenej 7. pozícii v tabuľke strelcov. Ak mu forma a zdravie vydržia, jeho návrat do národného tímu je otázka času. Bez debaty.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články