Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kto to nachytal Real? Tím lacnejší ako Slovan, s dvoma hráčmi v základe, ktorí hrali na Slovensku o záchranu

MADRID - Nieže prekvapenie večera v Lige majstrov, ale možno desaťročia! Kto to šokoval Real a celý futbalový svet?
Zdroj: 40548
Zdieľajte:

Sheriff Tiraspoľ. Tím, ktorý šokoval celý futbalový svet. V utorok vyhral v Lige majstrov na pôde Realu Madrid 2:1. Nadviazal na predošlý triumf so Šachťarom Doneck. V skupinovej fáze Ligy majstrov hrá pritom moldavský tím premiérovo. A po dvoch kolách je v konkurencii veľkoklubov ako Real či Inter lídrom skupiny!

Káder o dva milióny eur lacnejší ako má Slovan

O kontroverznom pozadí Sheriffu Tiraspoľ sme písali nedávno, môžete si to prečítať TU.

Po výhre s Realom Madrid si tento moldavský tím zaslúži ďalšiu dávku pozornosti. Reálne sa s ním musí počítať ako s tímom útočiacim na postup.

Prečítajte si aj

FOTO Škriniar hrdinom! Inter uchránil od istého gólu, po famóznom bloku na bránkovej čiare vybuchol internet

Dve zaujímavosti, ktoré stoja za zmienku. Trhová hodnota Sheriffu je podľa Transfermarkt 12,38 milióna eur. Pre porovnanie, trhová hodnota Slovana Bratislava je 14,10 milióna eur. Takmer o dva milióny drahší káder ako Sheriff. A dokážete si predstaviť, že by Slovan vyhral na pôde Realu Madrid?

V základe aj dvaja hráči, ktorí hrali na Slovensku o záchranu

Druhou zaujímavosťou je, že v základnej jedenástke Sheriffu pri šokujúcej výhre na štadióne Santiaga Bernabeua nastúpili dvaja hráči, ktorí v slovenskej Fortuna lige hrali o záchranu - Edmund Addo a kapitán Frank Castaneda hrávali za Senicu. Addo v rokoch 2018-21, Castaneda v období 2017-20.

Áno, krásny dôkaz toho, že vo futbale je naozaj možné všetko. A možno aj veľká inšpirácia a motivácia pre kluby ako napríklad Slovan Bratislava.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Transfermarkt

Diskusia

Podobné články