Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Rodgers: Chýbajú nám góly Suareza a Sturridga

Problém Liverpoolu je neúčasť dua S&S v zápasoch.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Futbalisti FC Liverpool prehrali počas víkendu na ihrisku Newcastlu United 0:1. Pre úradujúceho anglického vicemajstra to bola štvrtá prehra v sezóne, po desiatich kolách figurujú "the Reds" v tabuľke Premier League na siedmom mieste s 12-bodovou stratou na vedúcu londýnsku FC Chelsea.

Tréner Liverpoolu Brendan Rodgers vidí za slabým štartom do sezóny nedostatok gólov. Tím zo štadióna Anfield počas leta opustil uruguajský kanonier Luis Suarez, ktorý zamieril do Barcelony. Suarez spolu s anglickým reprezentantom Danielom Sturridgom nastrieľali v uplynulej sezóne v lige spolu 52 gólov. Sturridge utrpel počas reprezentačných povinností v septembri zranenie kolena a jeho návrat na trávnik sa očakáva až po novom roku.

"Odchodom Suareza a zranením Sturridga sme stratili veľa gólov. Navyše máme v tíme množstvo nových hráčov, ich zohratie bude chvíľu trvať. Máme za sebou ťažký štart do sezóny, ale osobne verím, že sa budeme zlepšovať," cituje špecializovaný portál goal.com kouča Rodgersa, ktorý má v obrane k dispozícii aj slovenského reprezentanta Martina Škrtela.

Už v utorok sa Liverpool v zápase Ligy majstrov predstaví na ihrisku Realu Madrid. "V Španielsku budeme chcieť uhrať kvalitný výsledok. Chalani na tréningoch poctivo makajú a ja verím, že tvrdá a usilovná práca skôr či neskôr prinesie výsledky. Máme vieru vo vlastné schopnosti, chceme byť úspešní," dodal Rodgers.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články