Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Verí, že nemecká tvrdosť z neho vykreše komplexnejšieho hráča: Boženík si pripravil pre nových spoluhráčov darčeky

DUSSELDORF - Róbert Boženík si užíva nový začiatok v Nemecku. Pre spoluhráčov si pripravil zaujímavé darčeky!
Zdroj: 40309
Zdieľajte:

Róbert Boženík sa vo Feyenoorde trápil. Aj po uzdravení zo zranenia členka bol na druhej koľaji a nehrával. "Vydupal" si hosťovanie v druholigovom nemeckom Dusseldorfe. Nový začiatok si užíva.

Boženík si pre nových spoluhráčov pripravil zaujímavé darčeky

„Po zmene klubu zo mňa všetko opadlo. Verím, že už je za mnou obdobie, kedy som nebol šťastný a futbalovo sa trápil. Skvelá vec skórovať hneď v mojom prvom zápase na domácej pôde. Góly sa predsa od mňa očakávajú. Postupne si zvykám na tempo a tvrdosť v súbojoch i na nových spoluhráčov,“ vyhlásil pre Nový Čas.

Premiéru v základnej zostave sa mu podarilo osláviť gólovo. Rád by na tento vydarený štart na novom pôsobisku nadviazal aj v ďalších zápasoch. Najmä pravidelne hrával.

Prečítajte si aj

Bývalý líder Džungľového komanda nastúpil ako 60-ročný na zápas v lige CONCACAF: V kabíne rozdával peniaze!

V Nemecku je pripravený na povestnú tvrdosť a verí, že to z neho vyformuje ešte komplexnejšieho hráča.

„Nemecká súťaž je oveľa tvrdšia ako technickejšia holandská. Je to skôr o behaní a fyzických kontaktoch. Myslím si, že mi bude viac vyhovovať, aby sa stal zo mňa komplexnejší hráč."

Slovenský reprezentačný útočník prezradil, že pre nových spoluhráčov plánuje veľké prekvapenie a chce ich potešiť zaujímavými darčekmi.

„Ešte je to v štádiu riešenia, ale chcem im dať vyrobiť u Maťa Barborku nové chrániče. S menom každého hráča a logom klubu. Nech ich máme všetci rovnaké.“

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články