Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Balotelli po parádnom góle nabehol za trénerom Besiktasu, jasným gestom odpovedal na jeho výroky spred 8 rokov

ISTANBUL - Mario Balotelli strelil parádny gól. Okamžite nabehol k trénerovi Besiktasu a jasným gestom mu odpovedal na výroky spred 8 rokov.
Zdroj: 40430
Zdieľajte:

Mario Balotelli ukázal, že stále má obrovskú kvalitu. V stretnutí tureckej ligy medzi Besiktas Istanbul a Adana Demirspor bol hlavným strojom parádneho obratu hostí. Besiktas vyhrával v 52.minúte 3:0 a zdalo sa byť rozhodnuté.

Balotelliho "pomsta" trénerovi Besiktasu

No v 67. minúte poslal tréner hostí do hry Balotelliho za stavu 3:1 pre Besiktas. O dvanásť minút na to parádnou strelou znížil na rozdiel jediného gólu. V 97. minúte asistoval Assombalongovi na vyrovnávajúci gól.

Po tom, ako strelil svoj pekný gól, nabehol "Super Mario" k postrannej čiare a trénerovi hostí Sergenovi Yalcinovi ukazoval gesto prstami na hlavu. Reagoval tak na jeho vyjadrenia spred ôsmich rokov.

Čo sa vtedy stalo? Balotelli bol v tom čase hráčom Man City. Hrali prípravný zápas proti LA Galaxy. Balotelli sa dostal do úniku, no vo vyloženej šanci vymýšľal, predviedol otočku a zakončenie pätou, ktoré však absolútne nevyšlo. Tréner Roberto Mancini ho okamžite stiahol z hry.

Prečítajte si aj

Reiter: Nečudujme sa, že slovenské kluby fackujú v druhom predkole. Rozpočty takmer ako v tretej poľskej lige

Yalcin vtedy pracoval ako televízny expert a na margo Balotelliho počínania vyhlásil: "Nemá mozog, keby som bol na Manciniho mieste, vyhodil by som ho!"

Samotný Sergen Yalcin reagoval po stretnutí na gesto Balotelliho, ktoré mu ukazoval. Podľa jeho názoru to malo súvis s tým, že mu nevyšiel prestup do Besiktasu.

„Je to prvýkrát, čo vidím hráča, že robí niečo takéto trénerovi. Nechápal som, prečo to urobil, možno dôvodom je, že vlani neprestúpil do Besiktasu. To svedčí o jeho osobnosti."

Aj Balotelli sa vyjadril k spomínanému momentu na sociálnej sieti instagram. „Máme mozog a najmä máme gule a srdce. Veľmi veľké srdce a sme na to hrdí."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články