Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Smrtiace duo: United budúce leto plánujú priviesť k Ronaldovi jedného z najlepších útočníkov sveta

MANCHESTER - Man Utd má jasný plán. Budúce leto chce vytvoriť smrtiace duo - k Ronaldovi priviesť jedného z najlepších útočníkov sveta!
Zdroj: 40015
Zdieľajte:

Manchester United sa napriek angažovaniu Cristiana Ronalda nevzdáva svojho plánu budúce leto priviesť Erlinga Haalanda. Informuje o tom britský The Express.

Budúci rok smrtiace duo Ronaldo - Haaland?

Vedenie United neodrádzajú financie ani skutočnosť, že Ronaldo a Haaland hrávajú na rovnakej pozícii. Chcú z nich vytvoriť smrtiace ofenzívne duo.

Ronaldo začiatkom tohto roka vyjadril obdiv k nórskemu útočníkovi a šéfovia anglického klubu sú presvedčení, že ich spolupráca by fungovala.

Prečítajte si aj

Manchester United plánuje zimný výpredaj: 7 hráčov na zozname

„Je ťažké vybrať len jedného hráča a povedať, že tento je najlepší. Myslím si však, že je vzrušujúce sledovať túto generáciu nových mladých hráčov ako Erling Haaland a Kylian Mbappe," hovoril Ronaldo.

Haaland začal novú sezónu ako z veľkej knihy. Strelil deväť gólov v len siedmich zápasoch. CR7 skóroval trikrát v dvoch dueloch od svojho návratu na Old Trafford.

Tréner Solskjaer spolieha na to, že sa mu podarí presvedčiť Haalanda na príchod do United. Obaja spolupracovali v nórskom tíme Molde.

Manchester United sa však musí pripraviť na obrovský konkurenčný boj. O Haalanda sa zaujímajú aj City, Chelsea, Real Madrid, Barcelona, Bayern a PSG.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Express

Diskusia

Podobné články