Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Manchester United plánuje zimný výpredaj: 7 hráčov na zozname

MANCHESTER - Manchester United plánujú v zime predať niektorých hráčov. Týchto 7 je na zozname
Zdroj: 40282
Zdieľajte:

Manchester United má v pláne v januári uvoľniť niektorých hráčov z tímu. Na zozname je sedem hviezd, ktoré sú na predaj. Donny van de Beek, Jesse Lingard, Phil Jones, Eric Bailly, Anthony Martial, Diogo Dalot a Alex Telles môžu v zime z Old Traffordu odísť. Informuje o tom britský The Sun.

United sa pokúsia zbaviť niektorých hráčov, ktorí nebudú mať miesto v základnej zostave trénera Solskjaera. Klub sa s nimi bude v nasledujúcich mesiacoch rozprávať o ich budúcnosti. Niekoľko mladších hráčov bude k dispozícii na hosťovanie, aby im klub zabezpečil dostatok hracieho času.

Prečítajte si aj

Nenahraditeľný: Inter odštartuje rokovania so Škriniarom o novej zmluve

Okrem toho vedenie United pracujú na tom, aby predĺžili s Paulom Pogbom zmluvu, ktorá mu vyprší po tejto sezóne. PSG a Real Madrid sú pripravení zabojovať o francúzskeho stredopoliara a chceli by ho získať budúce leto zadarmo.

United ale veria, že napokon Pogbu presvedčia a predĺži na Old Trafforde. Lákadlom má byť nový dlhodobý kontrakt s platom 400 tisíc libier na týždeň. V nasledujúcich piatich rokoch by zarobil zhruba 104 miliónov libier, čo by z neho spravilo najlepšie zarábajúceho hráča v anglickej Premier League.

Nedávno sa objavili správy o tom, že Pogba je po príchode Ronalda do Man Utd naklonený myšlienke predĺženia zmluvy na Old Trafforde.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články