Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ronaldo môže pokaziť atmosféru v kabíne United. Tento hráč z jeho príchodu nie je nadšený

MANCHESTER - Podľa Dimitara Berbatova môže Ronaldo pokaziť atmosféru v kabíne United. Najmenej radosti z jeho príchodu má podľa neho tento hráč
Zdroj: 40384
Zdieľajte:

Podľa bývalého útočníka Manchesteru United Dimitara Berbatova sa príchodom Cristiana Ronalda postupom času môže atmosféra v kabíne zhoršovať.

Nie som prekvapený, že Cristiano okamžite začal ovplyvňovať hru tímu. Ako bude sezóna postupovať, Ronaldo sa bude len zlepšovať. O jeho streleckých schopnostiach nemožno pochybovať," prognózuje Berbatov, ktorého cituje denník Manchester Evening News.

Myslí si, že veľmi nadšený z príchodu Ronalda nie je najmä uruguajský útočník Edinson Cavani. Ten sa rozhodoval, ako ďalej, napokon v lete predĺžil s United kontrakt. Aktuálne chýba pre zranenie a v ohrození je jeho pozícia v tíme.

Prečítajte si aj

Alarm pre Inter Miláno! Chelsea zamerala Škriniara, presviedčať ho má aj Lukaku

Bude zaujímavé sledovať, ako Solskjaer bude používať ostatných hráčov v tíme. Bude sa musieť rozhodnúť, ako využívať Edinsona Cavaniho. V takýchto situáciách je ťažké pracovať so súpiskou s mnohými talentovanými hráčmi, pretože niektorí budú mať ťažké srdce. Cavani je pravdepodobne nešťastný," dodal Berbatov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Manchester Evening News

Diskusia

Podobné články