Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Alarm pre Inter Miláno! Chelsea zamerala Škriniara, presviedčať ho má aj Lukaku

LONDÝN - Inter Miláno sa musí mať na pozore! Chelsea zamerala Milana Škriniara, do veci sa má zapojiť aj jeho ex-spoluhráč Romelu Lukaku
Zdroj: 40399
Zdieľajte:

Inter Miláno musí byť ostražitý, Milana Škriniara by mohol nalákať Romelu Lukaku na prestup do Chelsea. S touto informáciou prichádza portál TribunKaltara.com.

Inter sa musí mať na pozore, Chelsea zamerala Škriniara

„Tvrdý obranca zo Slovenska sa stal terčom Chelsea po tom, čo snahy priviesť Julesa Koundeho zo Sevilly sa dostali do patovej situácie," píše spomínaný web.

Chelsea Londýn sa v januári pokúsi získať novú posilu do stredu obrany a Škriniar je v hľadáčiku The Blues.

Prečítajte si aj

Škrtel bude vychovávať v Trnave novú stopérsku hviezdu pre Slovensko

Londýnčanom sa v lete podarilo Interu "ukradnúť" kanoniera Romelu Lukakua. Ak by ponúkli Škriniarovi výrazne lepšie platové podmienky, slovenský obranca by mohol súhlasiť.

Chelsea údajne pripravila Romelu Lukakua na to, aby pomohol presvedčiť bývalého spoluhráča z Milána na to, aby sa presťahoval na Stamford Bridge.

Chelsea nevyšli dlhodobé snahy posilniť stred obrany o Julesa Koundeho z FC Sevilla. Priláka Škriniara, ktorý by tak mohol znova obnoviť spojenie s hviezdnym Lukakuom?

Škriniar patril v súboji Ligy majstrov proti Realu Madrid k najlepším hráčom na ihrisku. Potvrdil, že je medzi špičkou medzi európskymi obrancami. V minulosti sa ho pokúšal zlanáriť iný londýnsky klub - Tottenham.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TribunKaltara.com

Diskusia

Podobné články