Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hoeness: Barcelona je v troskách! Už pre nás nie sú vzorom, v Nemecku by išli pred súd

MNÍCHOV - Čestný prezident Bayernu Mníchov Uli Hoeness nešetril tvrdými slovami na adresu FC Barcelony, pred blížiacim sa šlágrom Ligy majstrov.
Zdroj: 40370
Zdieľajte:

Šlágrom úvodného kola skupinovej fázy Ligy majstrov bude stretnutie Barcelony a Bayernu. Pred týmto súbojom čestný prezident Bavorov Uli Hoeness nešetril kritikou a tvrdými slovami na adresu Kataláncov.

Hoeness sa tvrdo vyjadril na adresu FC Barcelona

„Barcelona je úplne zničená! Ak by boli v Nemecku, išli by na konkurzný súd. Katalánci už pre nás nie sú vzorom," cituje Hoenessa Goal.com s odvolaním sa na Radio Bayern 1.

Prečítajte si aj

Nikto sa ani len neodvážil...Piatková večera United po príchode Ronalda vyzerala úplne inak ako doteraz

„David Alaba mi napríklad raz povedal: Stále snívam, že budem hrať za Barcelonu. Hovorím mu na to: Chceš rokovať s prezidentom alebo s insolvenčným úradníkom?"

Je známe, že Barcelona má obrovské finančné problémy. Hoeness nezabudol pre porovnanie vyzdvihnúť výborné ekonomické fungovanie Bayernu.

„Bayern bol pred pandémiou vzorovým klubom pre svet. Takmer nikto nechápal, ako pri týchto investíciách môže dosahovať podobné úspechy. Obdobie pandémie bolo skutočne ťažké pre každého. Bez divákov na tribúnach sme prišli o milióny eur ročne. To spôsobilo, že náš fixný vkladový účet, ktorý bol predtým skutočne veľký, sa roztopil."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com/Radio Bayern 1

Diskusia

Podobné články