Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nikto sa ani len neodvážil...Piatková večera United po príchode Ronalda vyzerala úplne inak ako doteraz

MANCHESTER - Vplyv Cristiana Ronalda vo všetkých smeroch je obrovský. Piatková tímová večera vyzerala úplne inak ako doteraz. Nik sa ani len neodvážil...
Zdroj: 40368
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo má obrovský vplyv v mnohých aspektoch. Jeho dresy s číslom 7 po návrate do United idú na dračku ako teplé rožky. Paul Pogba sa po jeho príchode údajne rozhodol zostať v Man Utd a podpísať novú zmluvu.

Pred Ronaldom sa nikto neodvážil dať si sladké

A v podcaste talkSport náhradný brankár United Lee Grant opísal, ako Cristiano Ronaldo zmenil stravovacie návyky spoluhráčov.

„V piatok po večeri si obvykle doprajete nejakú sladkosť. Jablčný koláč, brownie alebo wafle," rozprával brankár Grant. No tentoraz sa žiadny z jeho spoluhráčov po dezert nevydal.

„Všetci sa pozerali, čo má na tanieri Ronaldo. A ako si viete predstaviť, išlo o to najzdravšie, čo je k dispozícii. Úplne ma dostalo, ako sa nikto ďalší neodvážil vziať si akúkoľvek zo sladkostí, ktoré tam zostali ležať," opisoval Grant.

Prečítajte si aj

Skvelá správa pre Manchester United: Po Ronaldovom príchode hviezda tímu zmenila názor

Cristiano Ronaldo je známy tým, že dôkladne dbá na svoju životosprávu a stravovací režim. Aj preto je v 36 rokoch v absolútne špičkovej forme. V obnovenej premiére proti Newcastle strelil dva góly. V uplynulej sezóne bol najlepším strelcom talianskej Serie A.

Jeho piatková večera bola rozložená na niekoľkých tanieroch. „Na jednom z nich bola quinoa, avokádo a pár varených vajíčok. Ten chlapík je v neuveriteľnej forme a má druhé najlepšie telo v klube hneď po mne," hovoril zo srandy Grant.

Nedávno prehovoril jeho bývalý osobný šéfkuchár z čias pôsobenia v Juventuse Turín o stravovacích návykoch hviezdneho Portugalčana. Je jasné, že aj v tomto smere má obrovský vplyv na svojich spoluhráčov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: talkSport

Diskusia

Podobné články