Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Osobný kuchár Ronalda z Juventusu odhalil jeho stravovacie tajomstvá: Vďaka tomuto v top forme!

TURÍN - Giorgio Barone, osobný kuchár Cristiana Ronalda z Juventusu, prezradil stravovacie tajomstvá hviezdneho Portugalčana.
Zdroj: 39836
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo extrémne dbá na svoju formu. Má 36 rokov, napriek tomu bol najlepším strelcom talianskej Serie A v uplynulej sezóne. Svojej výbornej forme vďačí nielen tvrdému tréningu, ale aj dôslednému stravovaniu.

Chobotnica, krevety či kokosový olej

Po príchode do Juventusu Turín spojil svoje sily so šéfkuchárom Giorgiom Baronem. Ten obmedzoval čas vo svojej reštaurácii na Sardínii, aby mohol vyvárať špeciality pre hviezdneho Portugalčana.

Tajomstvo Cristiana Ronalda je v tom, čo zje a nie v tom, koľko minie. „Nie sú to drahé jedlá," prezrádza Barone pre britský Mirror.

„Ale zdravé jedlá. Používam organické a prírodné jedlá - rybu, kura, teľacie, vajíčka, avokádo, kokosový olej a čiernu ryžu."

„O svoje telo sa musíte starať, ako keby ste sa starali o Ferrari."

Niet pochýb, že Cristiano Ronaldo to robí.

Ronaldo, ktorý sa vrátil do Manchester United a cez víkend by mal nastúpiť v obnovenej premiére proti Newcastle, preferuje stravu s vysokým obsahom bielkovín.

Cukry, tuky a uhľohydráty obmedzil Barone pri režime Ronalda a jeho rodiny na minimum.

Morské plody ako sú chobotnice či krevety patria medzi obľúbené jedlá Cristiana Ronalda. Tiež teľacie mäso, celozrnné produkty a šaláty.

Bielkoviny pomáhajú budovať a udržiavať svalovú hmotu a napomáhajú regenerácii.

Avokádové gaspacho, surový losos či kokosový olej sú ďalšími tajomstvami Ronaldovej diéty.

Prečítajte si aj

Bayern má vyhliadnutú náhradu za Lewandowskeho, Man Utd za Pogbu

„Varím na kokosovom oleji. Je tiež dôležité piť veľa filtrovanej vody," prezrádzal Barone.

„Samozrejme, že je to všetko kombinované s tvrdým tréningom. Ale odpočinok je rovnako dôležitý ako tréning a výživa. A nejesť neskoro večer," dodáva uznávaný šéfkuchár.

Baroneho si Ronaldo zobral aj počas dovolenky na súkromnú jachtu. Jeho prácu bolo možné vidieť na príspevkoch Ronalda na sociálnej sieti instagram.

Od chvíle ako sa Ronaldo vrátil do Manchesteru United, Barone prišiel o prominentného klienta.

Po rozlúčke s Ronaldom mal na neho Barone len slová chvály a uznania: „Cristiano je šampiónom pre všetkých - je skvelý muž, skvelý otec a má skvelú rodinu."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Mirror

Diskusia

Podobné články