Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Lobotkova Twiinska o hroznej slovenskej mentalite a Gattusovi, ktorý ho odpísal

NEAPOL - Lobotkova partnerka Daniela Nízlová, známa Twiinska, prehovorila o hroznej slovenskej mentalite aj Gattusovi, ktorý ho odpísal.
Zdroj: 40304
Zdieľajte:

Mnohí jeho nomináciu na Euro 2020 kritizovali. Pravidelne nehráva, nemá formu a podobne. Prešli dva mesiace a je azda najospevovanejším slovenským futbalistom. Stanislav Lobotka. Jeho meno dokonca fanúšikovia na Tehelnom poli oslavne skandovali. Pritom mnohí z nich pred pár týždňami určite na sociálnych sieťach vypisovali hanlivé komentáre.

Absolútne hrozná slovenská mentalita

„Mne sa nepáči presne to, že minulú sezónu Stana všetci zatracovali. Na EURO mu vyčítali, že tam nemá vôbec čo hľadať. Teraz, keď je opäť v dobrej forme ho idú pomaly všetci nosiť na rukách. V tomto je slovenská mentalita absolútne hrozná. Predtým ho zatracovali a teraz je miláčik. Pritom ide len o rozdiel dva mesiace," hovorila Lobotkova partnerka Daniela Nízlová, známa Twiinska, pre portál šport24.sk.

Lobotka v lete výrazne schudol, pod trénerom Lucianom Spallettim v Neapole pravidelne hráva a za prejavenú dôveru sa opláca výbornými výkonmi. Patrí k lídrom tímu, ktorý vstúpil do sezóny Serie A dvoma víťazstvami. Výmena Gennara Gattusa za Spallettiho mu určite prospela.

Prečítajte si aj

Borbély nevidí logiku v prestupe Strelca: Neuplatnil sa tu, tak ako sa môže presadiť v Serii A?

„Myslím si, že najviac pomohla zmena trénera a má opäť motiváciu. Gattuso ho skôr demotivoval ako motivoval. V istých momentoch sa dá povedať, že aj odpísal. Nebol dvakrát príjemný tréner, čo však o ňom všetci vedia," hovorí Nízlová.

Diéta prispela k návratu formy

Okrem zmeny na trénerskej lavičke pomohla Lobotkovi k návratu do skvelej formy aj úprava jedálnička. Viditeľne schudol, na ihrisku sa pohybuje s väčšou ľahkosťou a fyzicky je pripravený výborne.

„Momentálne jedáva veľmi diétne jedlá. Zeleninu, ovocie a kvalitné mäso. Ide o také ľahké jedlá. Keď ide na tréning, tak tam raňajkuje a aj obeduje. V podstate večeru mu pripravujem už ja. Vždy mi však povie, že čo chce a čo to má všetko obsahovať," prezrádza jeho partnerka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport24.sk

Diskusia

Podobné články