Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Veľká pocta! Iker Casillas zostavil svoju TOP 11 z La Ligy, pred Courtoisa postavil Valjenta

MADRID - Keď si ťa legenda ako Iker Casillas vyberie do svojej top 11 La Ligy, tak to už niečo fakt znamená!
Zdroj: 40169
Zdieľajte:

Slovenský obranca Martin Valjent je jedným z lídrov nováčika španielskej La Ligy Real Mallorca. Jeho klub má za sebou fantastický vstup do sezóny. Z troch zápasov nazbieral sedem bodov po dvoch výhrach a jednej remíze. Viac bodov nemá na konte nik! Mallorca aj výraznou zásluhou Valjenta inkasovala jediný gól, lepšiu obranu v La Lige momentálne nenájdeme.

Casillas si vybral Valjenta do svojej top 11 La Ligy

V poslednom období sa zo Španielska ozývajú hlasy o tom, že v Mallorce začínajú vládnuť obavy ohľadom toho, že prídu o lídra svojej defenzívy - Valjent je údajne v hľadáčiku niekoľkých tímov, ktoré pozorne monitorujú jeho situáciu a boli by ochotné vyplatiť jeho výkupnú klauzulu.

Prečítajte si aj

Hviezdny návrat? Rok a pol nehral súťažný zápas, teraz trénuje s Greifom a Valjentom

Výkonmi upútal evidentne aj legendárneho španielskeho brankára Ikera Casillasa. Ten si ho vybral do svojej top 11. Valjent sa ocitol v hviezdnej spoločnosti hráčov ako Thibaut Courtois, David Alaba, Fede Valverde, Gareth Bale či Vinicius Junior.

„Už mám svoj tím vo Fantasy La Liga pripravený! Čo si myslíte? Spravili by ste nejaké zmeny?," napísal Casillas k svojmu príspevku na sociálnej sieti twitter, v ktorom zverejnil svoju top jedenástku zo španielskej súťaže.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter Iker Casillas

Diskusia

Podobné články