Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hviezdny návrat? Rok a pol nehral súťažný zápas, teraz trénuje s Greifom a Valjentom

MALLORCA - Vo vzduchu visí veľký návrat! Hviezda, ktorá nehrala zápas 18 mesiacov trénuje s Valjentom a Greifom
Zdroj: 40305
Zdieľajte:

Bývalá anglická reprezentačná hviezda Daniel Sturridge nehral súťažný zápas už 18 mesiacov. Ako sa zdá, je blízko k svojmu návratu a je v skvelej forme. Na sociálnej sieti instagram zverejnil sériu fotografií, trénuje s nováčikom španielskej La Ligy Real Mallorca.

Návrat hviezdneho Sturridgea? Trénuje s Greifom a Valjentom

Sturridge čerstvo oslávil 32. narodeniny. Na sociálnej sieti napísal: „32 rokov. Motivovaný uspieť viac ako kedykoľvek predtým v mojom živote. Starší, múdrejší a vo forme. Boh je dobrý. Ďakujem všetkým za narodeninové správy, znamená to pre mňa veľa."

Prečítajte si aj

Ofenzívne obrodenie Slovákov? Hamšík a Škriniar ukazujú prstom na jedného hráča

Sturridge súťažne nehral futbal už rok a pol po tom, čo sa vlani v marci dohodol s vedením tureckého Trabzonsporu na vzájomnom ukončení zmluvy. V ten istý deň, ako došlo k predčasnému zrušeniu kontraktu, dostal Sturridge štvormesačný zákaz hrať profesionálny futbal pre porušenie stávkových pravidiel. Bola mu uložená pokuta vo výške 150 tisíc libier.

Sturridge vyhral v roku 2019 s Liverpoolom titul v Lige majstrov. Najúspešnejšiu sezónu zažil na Anfielde v rokoch 2013-14, keď po boku Luisa Suareza strelil 24 gólov v 33 stretnutiach. Sturridge za reprezentáciu Anglicka odohral 26 zápasov, strelil v nich osem gólov.

Dres Mallorcy obliekajú aj slovenskí reprezentanti - brankár Dominik Greif a obranca Martin Valjent. Greif bol letnou posilou nováčika španielskej ligy. Valjent patrí v posledných rokoch medzi kľúčových hráčov Mallorcy.

Mallorca má za sebou úspešný vstup pri návrate medzi španielsku elitu. Z troch zápasov má na konte dve víťazstvá a jednu remízu. Viac ako sedem bodov zatiaľ v La Lige nenazbieral ani jeden tím. Pochváliť sa môže najlepšou obranou, inkasovala len jediný gól.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, instagram DS

Diskusia

Podobné články