Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Podľa Kindera Chorvátov porazíme, toto hovorí v náš prospech

BRATISLAVA - Vladimír Kinder prognózuje výhru Slovenska. Čo hovorí v náš prospech?
Zdroj: 40287
Zdieľajte:

Slovensko v sobotu na Tehelnom poli v kvalifikačnom zápase MS 2022 privíta lídra skupiny Chorvátsko. Posledné vzájomné zápasy nehovoria v náš prospech. V kvalifikácii na Euro prehrali Slováci doma 0:4 a vonku 1:3.

Kinder spolieha na nevýrazné výkony Chorvátov vonku

„Verím, že takýto priebeh a takéto výsledky nám teraz nehrozia. Bude to podstatne vyrovnanejší zápas. Hoci do nášho kádra pribudli aj mladší a noví hráči, myslím si, že máme skúsenejšie mužstvo ako pred dvoma rokmi. A Chorváti už nepredstavujú takú silu i nebezpečenstvo ako donedávna. Verím, že vyhráme 1:0," prognózuje ex-reprezentant Vladimír Kinder v rozhovore pre Pravdu.

Prečítajte si aj

5 Slovákov, ktorí budú najväčšou hrozbou: Podľa ex-žilinskej hviezdy z Chorvátska

Chorvátom chýba líder a opora Realu Madrid Luka Modrič. Okrem toho ich výkony a výsledky v posledných zápasoch vonku neboli vôbec presvedčivé. Naposledy hrali v Rusku bez gólov, v úvodnom kvalifikačnom stretnutí prehrali v Slovinsku 0:1. Od výhry na Slovensku odohrali Chorváti vonku sedem súťažných zápasov, z nich nevyhrali ani jeden (štyrikrát prehrali)!

„Dúfam, že v tom budú pokračovať… Mala by na nich platiť podobná hra ako naposledy so Slovinskom. Nesmieme sa báť útočiť, musíme byť aktívni vpredu, Chorváti nie sú takí pevní v obrane, aby sme si nemohli vypracovať nejaké šance. Potom verím, že to dobre dopadne," hovorí pozitívne naladený Kinder.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: pravda.sk

Diskusia

Podobné články