Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

5 Slovákov, ktorí budú najväčšou hrozbou: Podľa ex-žilinskej hviezdy z Chorvátska

BRATISLAVA - Mate Jelič je Chorvát, ktorý v minulosti žiaril v drese Žiliny. Vymenoval 5 hráčov, ktorých sa dnes jeho krajania musia obávať najviac!
Zdroj: 5191
Zdieľajte:

Mate Jelič je Chorvát, ktorý v minulosti patril medzi opory MŠK Žilina. Hrával v tíme napríklad s Milanom Škriniarom, ktorý je dnes hviezdou Interu Miláno a oporou defenzívy slovenského národného tímu.

„Bude to výborný zápas, ktorý si určite nenechám ujsť. Myslím si však, že máme lepšie mužstvo, aj keď Slovensko má tiež skvelo poskladaný tím, v ktorom je viacero kvalitných a skúsených hráčov. Máte dobrých futbalistov, no Chorvátsko má aj na lavičke náhradníkov takých, ktorí by mohli pokojne hrať v základe. Hrajú vo veľkých kluboch a preto si myslím, že Chorvátsko v sobotu Slovákov zdolá," uviedol Jelič svoju prognózu v rozhovore pre šport.sk.

Slovensko je v doterajšom priebehu kvalifikácie MS 2022 nezdolané. Zo štyroch zápasov vyťažili zverenci trénera Štefana Tarkoviča šesť bodov a sú v hre o postup na šampionát v Katare. Jelič vymenoval piatich hráčov slovenského tímu, ktorý podľa neho budú najväčšou hrozbou.

Prečítajte si aj

Víťazný vstup Sokolíkov do kvalifikácie: Výhru režíroval žilinský zázrak, Kentoš s výkonom príliš spokojný nebol

5 najnebezpečnejších Slovákov podľa Jeliča

„Myslím si, že hrozbou je celý tím. Ťažko povedať, či je v slovenskom mužstve nejaký hráč, ktorý je vyslovene rozdielový. Aj keď sa vo skvelej forme ukazuje Stano Lobotka, o Marekovi Hamšíkovi veľa hovoriť nemusíme. Mladý Robo Boženík dokáže streliť gól a nám v Rijeke už aj jeden dal, Miňo Škriniar je výborný v obrane a nebezpečný pri každej štandardke, Vladimír Weiss mladší má stále kvalitu, takže keby som mal povedať mená nejakých hráčov, tak potom týchto. Pozor si však musíme dať na celý tím.“

Slovensko sa v súboji proti Slovinsku (1:1) prezentovali zlepšenou ofenzívnou hrou v porovnaní s európskym šampionátom. Okrem Boženíkovho gólu dvakrát nastrelili konštrukciu bránky. Zostáva len veriť, že v podobne odvážnom prejave budú "sokoli" pokračovať aj v ďalších stretnutiach.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články