Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mourinho: Hrať doma je pre nás náročné

Jose Mourinho sa posťažoval na to, že diváci boli vo včerajšom zápase s QPR až príliš ticho.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Chelsea včera vďaka gólom Oscara a Edena Hazarda porazila QPR 2:1 a udržala si 100% domácu bilanciu v tejto sezóne. Aj keď "The Blues" odskočili svojim prenasledovateľom, Mourinho nebol spokojný - so sebou, s hráčmi alebo domácimi fanúšikmi.

"Všetci vedia ako veľmi som spojený s týmto klubom a fanúšikmi," povedal po zápase. "V súčasnej chvíli je pre nás náročné hrať doma, pretože hrať tu je ako hrať na prázdnom štadióne." Pre portugalského trénera bol pohľad na tribúny frustrujúci: "Pozeral som sa okolo a bolo tu prázdno, ale nie čo sa týka ľudí, pretože štadión bol samozrejme plný." Podľa Mourinha potom začne tím hrať ticho, mäkko a je náročné v úvode zápase hrať tvrdo.

Skúsený kormidelník zhodnotil aj víťazný zápas: "Zaslúžili sme si vyhrať, mali sme mnoho šancí a Eden Hazard bol hráčom, ktorý dnes predviedol fantastický výkon. V skutočnosti to ale bol najmä tím, ktorý skvelo pracoval v defenzíve." O prvý gól sa postaral Oscar, ktorého presný zásah bol highlightom včerajšieho popoludnia. Brazílsky záložník prekonal brankára Greena krížnou strelou z rohu šestnástky. "Dať gól nie je nemožné pre talentovaného hráča," povedal Mourinho. "Myslím si, že bol našim najlepším hráčom. Nie pre gól, ale pre dynamiku, intenzitu, prechody. Bol stále ostrý," dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: skysports.com

Diskusia

Podobné články