Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Získali tri hviezdy. Manchester United si už určil hlavnú prestupovú prioritu na budúce leto

MANCHESTER - Manchester United patril medzi tímy, ktoré toto leto posilnili najviac. Na Old Trafforde si už určili hlavný prestupový cieľ na budúce leto!
Zdroj: 40282
Zdieľajte:

Manchester United získal toto leto tri veľké hviezdy - obrancu Raphaela Varana, krídelníka Jadona Sancha a útočníka Cristiana Ronalda, ktorý sa na Old Trafford vrátil po dvanástich rokoch.

Haaland prioritou Man Utd na leto 2022

United sa okamžite zaradili medzi najhorúcejších adeptov na zisk titulu v anglickej Premier League a "červení diabli" môžu výraznejšie miešať kartami aj v Lige majstrov.

Ambície Manchester United však siahajú ešte ďalej. Na Old Trafforde si už určili hlavný prestupový cieľ na leto 2022 a tým je nórsky útočník Erling Haaland. Informuje o tom ESPN s odvolaním sa na svoje zdroje.

Prečítajte si aj

Kocian o zásadnej zmene, ktorú očakáva v slovenskom tíme: A toto je podľa neho lepšie ako pred Eurom

United to nebudú mať jednoduché. Konkurencia budúce leto bude obrovská. Manchester City, Real Madrid či Paríž SG patria medzi horúcich záujemcov o nórsku superstar. O rok sa aktivuje výkupná klauzula Haalanda v sume okolo 75 miliónov eur.

Na cieli Man Utd získať budúce leto Haalanda nemení nič ani nákup Ronalda. Ten súhlasil s výrazným znížením platu, ktorý poberal v Juventuse (510 tisíc libier na týždeň po zdanení). Aj napriek tomu je však suverénne najlepšie zarábajúcim hráčom United.

Tréner Ole Gunnar Solskjaer má s Haalandom výborný vzťah. Erling pod ním zažil seniorský debut v nórskom tíme Molde.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: ESPN

Diskusia

Podobné články