Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vavro chce preč z Lazia: Ponuky z top európskych súťaží, tento klub mu vyvoláva 10-krát za deň

RÍM - Slovenský reprezentant chce odísť z Lazia. Má ponuky z dvoch popredných európskych súťaží
Zdroj: 39954
Zdieľajte:

Slovenský reprezentačný obranca Denis Vavro na odchode z Lazia Rím. V minulej sezóne pod trénerom Simonem Inzaghim nemal miesto v zostave a tak jej druhú polovicu odohral na hosťovaní v španielskej Huesce, kde zanechal výborný dojem.

Vavro chce z Lazia odísť

Po odchode Inzaghiho do Interu Miláno sa Vavro túžil v letnej príprave ukázať v čo najlepšom svetle novému trénerovi Mauriziovi Sarrimu. No ani ten so Slovákom nepočíta do základnej jedenástky.

„Denis vstupoval do prípravy s odhodlaním presvedčiť nového trénera, že patrí do kádra. Vyšlo to na 30 percent, čo nestačí. Na stopérskom poste je druhou až treťou alternatívou. To mu nevyhovuje, lebo aj kvôli reprezentácii chce pravidelne hrávať. Hľadáme preto vhodné riešenie,“ prezradil pre Nový Čas hráčov agent Martin Petráš.

V talianskych médiách zmieňujú, že vedenie Lazia Rím by bolo ochotné Vavra predať, no musela by sa objaviť správna ponuka. Skloňuje sa čiastka okolo 10 miliónov eur.

Prečítajte si aj

VIDEO Škriniar po parádnej hlavičke prvým strelcom sezóny v talianskej lige

„Lazio ho nevyhadzuje ani sa ho nechce zbaviť. Ťažko sa nájde niekto, kto za neho zaplatí 7 - 8 miliónov eur, ktoré klub do neho investoval. Ideálny krok pre obe strany je hosťovanie s opciou," objasňuje Petráš.

Záujem z Talianska a Španielska

Priznáva, že jeho klient nemá o záujemcov núdzu. Jedným z nich bola druholigová španielska Almeria, no Vavro chce hrať najvyššiu súťaž.

„Ísť do druhej ligy je pre neho málo. Má určite na viac. Ak by mal odísť do Almerie, potom mohol skončiť radšej v Huesce. Odtiaľ nám volali desaťkrát za deň, lebo tam zanechal dobrú stopu.“

Obranca figuroval v nominácii Slovenska na európskom šampionáte. Mal však smolu, nakoľko bol pozitívne testovaný na Covid a Euro pre neho skončilo predčasne. Verí, že jeho meno sa objaví v nominácii na septembrové zápasy kvalifikácie MS.

„Pozvánka by mu pomohla. Ponuky máme z prvej španielskej i talianskej ligy. Nepredpokladám, že pôjde do inej krajiny. Asi sa rozhodne až posledný augustový týždeň. Ak by ostal sedieť na lavičke Lazia, jeho hodnota by len klesala,“ dodáva Vavrov agent Petráš.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články