Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Pellegrini pred derby: Nie je to najväčší zápas

Na manažéra ManCity Manuela Pellegriniho sa zvrhla vlna kritiky po tom, čo vyhlásil, že manchesterské derby nie je veľkým zápasom tejto sezóny.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

City sú momentálne tretí so 17 bodmi, United patrí s 13 bodmi ôsma priečka. Oba tímy sa stretnú v mestskom derby na Etihad stadium zajtra, ale Pellegrini veľkému zápasu dôraz neprikladá.

Čilský manažér to povedal aj na tlačovej konferencii pred derby: "Nemyslím si, že je to najväčší zápas. Vždy vravím, že proti Liverpoolu, Chelsea alebo veľkým tímom to sú šesťbodové zápasy, pretože vyhráte a váš rival nie. Každé derby je iné. Obaja momentálne neprežívame ideálne obdobie, ale derby je vždy špeciálne." City nie sú v najlepšej ligovej forme, v poslednom kole prehrali s West Hamom a počas týždňa vypadli z ligového pohára. "Pred rokom, na konci októbra, som riešil niečo podobné, keď sme nedokázali vonku vyhrať šesť zápasov v rade," zaspomínal Pellegrini. "Budeme aj naďalej hrať rovnakým spôsobom," dodal.

Tréner Sky Blues tiež povedal, že forma nie je pred derby dôležitá. "Nezáleží na tom, čo sa stalo v predchádzajúcich zápasoch. Pre nás je dôležité hrať dobre proti Manchestru United, ale aj proti QPR budúci týždeň alebo proti CSKA Moskva v Lige majstrov."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sportskeeda.com

Diskusia

Podobné články