Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vrie to nielen v Slovane: Olympiakos škrtol jednu z najväčších hviezd zo súpisky!

PIREUS - V tábore Olympiakosu pred Slovanom poriadne dusno! Škrt jednej z najväčších a najdrahších hviezd zo súpisky
Zdroj: 40144
Zdieľajte:

Slovan Bratislava nastúpi v play-off kvalifikácie Európskej ligy proti Olympiakosu Pireus. V oboch tímoch je poriadne dusno!

Tréner slovenského majstra Vladimír Weiss st. po ligovom stretnutí s Michalovcami vyhlásil, že najlepší strelec Slovana v uplynulej sezóne Rafael Ratao pod jeho vedením v klube skončil. Malo ísť o incident z kabíny, ktorý sa udial v polčasovej prestávke.

Dusno aj v Olympiakose, vyškrtli hviezdu

Pozitívna atmosféra nepanuje ani v Olympiakose. Grécky tím mal ambície postúpiť do skupinovej fázy Ligy majstrov. No stroskotal na bulharskom Ludogorci Razgrad.

Odniesol si to stopér Ruben Semedo. Jedna z najväčších a najdrahších hviezd klubu. Podľa portálu gazzetta.gr ho vedenie klubu vyškrtlo zo súpisky a proti Slovanu nenastúpi. Dôvodom je jeho slabý výkon v odvetnom súboji s Razgradom, v ktorom si dal vlastný gól a Olympiakos napokon po nezvládnutom penaltovom rozstrele vypadol.

Prečítajte si aj

Skončí v košiari PSG ďalšia superhviezda? Klub ponúka plat 500 tisíc eur týždenne

Semedo od svojho príchodu z Villarrealu získal dva grécke tituly a vlani odohral tri zápasy za Portugalsko.

Šéf klubu Evangelos Marinakis nepatrí k ľuďom, ktorý si dávajú servítku pred ústa. Dva dni po vypadnutí z Ligy majstrov prišiel hráčom pripomenúť, že nikto z nich nemá garantované miesto v tíme. Nezabudol zdôrazniť, že neúčasť v Lige majstrov vyjde klub draho, prišiel tým o 25 miliónov eur.

„Prišiel som vyjadriť nespokojnosť nielen s výsledkom. Niektorí z vás boli takí ľahostajní, že výkonom a chybami pošpinili históriu tohto klubu. Odovzdávajte 110 % a derte dresy, inak prídete o miesta.

Ja a moji ľudia sme očakávali postup do skupiny Ligy majstrov. Tomu je prispôsobené zloženie kádra, ktorý je najdrahší v histórii. V Európskej lige teraz odovzdajte všetko, aby ste sa dostali nielen do skupiny, no najďalej ako sa dá," mal podľa gazzetta.gr Marinakis hovoriť hráčom.

Olympiakos má takmer deväťnásobne drahší káder ako Slovan a aj podľa slov majiteľa klubu je jasné, že nič iné ako postup do skupinovej fázy Európskej ligy si v Grécku nepripúšťajú.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: gazzetta.gr

Diskusia

Podobné články